Implant de par

Ce inseamnă transplantul de păr ?

În operația de transplant de păr , medicul îndepărtează unitățile foliculare dintr-o zonă sănătoasă a scalpului (zona donatorului) si le transferă în zonă de primire. Tratamentul constă în reintroducerea unităților foliculare ale aceluiași pacient. Astfel, părul va continua să crească în mod natural, deoarece va fi prelevat dintr-o zonă ”sănătoasă”, în general ceafa și tâmplele, mai precis acele părți ale capului care nu sunt afectate de calviție.

După o planificare atentă, chirurgul face mici găuri în care urmează să fie introduse unitățile foliculare, respectând direcția naturală a creșterii părului.

Ofertele lunii

ofertă implant păr și barbă

EXISTA RISCUL DE RESPINGERE ?

Riscul de respingere este minor, deoarece tesutul rădăcinii de par din zona recoltata este recunoscut de organism ca fiind țesut propriu.

VA CĂDEA PARUL IMPLANTAT ?

În 10 zile de la intervenție între 20 – 40% din parul implantat va cădea dar va ramane radacina implantului. După 30-90 de zile post-implant parul va începe sa crească în mod natural.

CAT DE REPEDE VA CRESTE PARUL

Părul crește, în mod normal, cu 1 cm pe luna iar cel mai bun rezultat se va vedea după 8-12 luni de la intervenție. Recuperarea pacientului este imediată, fara dureri, fara sangerari si fara cicatrici

CUM VA DECURGE INTERVENȚIA ?

Semn Pacientul nu va avea niciun fel de dureri, deoarece zona va fi anesteziata.

Semn Ca urmare a tehnicii noastre minim invazive – reluarea activităților zilnice se poate face imediat, iar unii pacienți se întorc la munca a 2-a zi.

Before and After :

Ce metode de transplant sunt disponibile în clinica noastră:

Metoda Fue

Non-invaziv, transplantul este realizat manual exclusiv de către MEDICI și promite rezultate naturale, făra cicatrici si fără durere.

de la 4000 Euro

3000 / 5000 fire

Preț

CONTACTEZĂ-NE

Metoda DHI

Cea mai inovatoare și avansată de transplant de păr include procesul de extracție a foliculilor de păr direct din zonele donatoare. NU necesită bărbierirea capului

de la 4000 Euro

3000 / 5000 fire

Preț

CONTACTEZĂ-NE

Dorești programare?