Politica de anulare/returnare

Returnare și garanție

Va rugăm să citiți cu atenție informațiile prezentate în acest document.

Satisfacție garantată 100%. Ne dorim să fiți pe deplin mulțumit atunci când achiziționați serviciile  Swiss Clinics online. Daca nu puteti onora programarea in termen de 3 luni va vom returna contrvaloarea serviciilor achizitionate online.

Swiss-estetix.ro ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din prezentările de pe site.  Vă stăm oricând la dispoziție pentru eventuale clarificări și soluționări ale sesizărilor dumneavoastră, la adresa de email [email protected]

Pentru returul serviciilor achizitionate / platite online, trebuie sa trimiteti un email catre [email protected]

Swiss Clinics  va înapoia contravaloarea serviciilor achizitionate online în cel mult 14 zile de la data denunțării în scris a achizitiei , dar nu înainte de a confirma ca ati incercat realizarea unei programari in termen de 3 luni si aceasta nu s-a realizat din cause ce tin direct de prestator.

Dacă doriți să primiți detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected]  sau pe pagina de facebook: Swiss Clinics

Dreptul de retragere și exceptările prevăzute de lege

Dreptul de returnare a contravalorii serviciilor se aplică numai serviciilor comandate și plătite prin intermediul site-ului. Reglementările OUG 34/2014 cu privire la dreptul de retur al consumatorului, nu se adresează persoanelor juridice și persoanelor ce  programeaza sau achita de la sediul Swiss Clinics serviciile comandate și achitate.