Chirurgia sânului

CHIRURGIA SÂNULUI

Swiss Clinics stă la dispoziția ta cu intervenții chirurgicale estetice la nivelul sânilor, realizate de cei mai profesioniști medici esteticieni din România.

Dacă îți dorești o schimbare de look, o îmbunătățire a aspectului sânilor, sau dorești să scapi de complexele care vin cu dimensiunile sau formele nedorite ale sânilor tăi, vino la Swiss Clinics! Noi ți-am pregătit oferte speciale la cele mai accesate intervenții estetice chirurgicale ale sânului.

Așadar, în cadrul clinicii noastre de estetică, puteți regăsi unele dintre cele mai solicitate proceduri estetice ale sânilor din țară. Printre aceste proceduri se numără: implant mamar (rotund sau anatomic), mastopexia cu implant mamar Mentor, mărire sâni cu transfer de grăsime proprie, schimbarea implanturilor mamare și procedura de micșorare a sânilor.

Proceduri chirurgicale ale sânului la Swiss Clinics

implant mamar banner

Implant mamar

Te încântă ideea de implant mamar, însă nu știi ce presupune această intervenție?

Implant mamar sau augmentarea mamară se referă la operația de mărire a sânilor cu implanturi de silicon.

Pacientele care apelează la această intervenție sunt cele care doresc un bust mai mare și vor să se simtă mai bine în pielea lor.

implant mamar

Mastopexie cu implant mamar Mentor

Mastopexia sau liftingul de sân este intervenţia care constă în conturarea unei forme mai ferme, având ca scop înfrumuseţarea sânului.

Această metodă se poate asocia, cu succes, cu proceduri de augmentare mamară.

Printre avantaje se numără redarea aspectului ferm al sânilor, cu o formă naturală şi plină.

Mărire sâni cu transfer de grăsime proprie

Printre avantajele măririi sânilor cu grăsime proprie se numără: corectarea asimetriilor mamare de volum și neregularităţilor în jurul implanturilor, mărirea sânului în scop estetic, reconstrucţia mamară după îndepărtarea sânului.

implant mamar

Schimbarea implanturilor mamare

Intervenția de schimbare a implanturilor mamare are loc în momentul în care există dorința unui volum mai mare, care nu a putut fi obținut la prima intervenție, atunci când scade gradul de satisfacție al pacientei, în ceea ce privește modificările apărute la nivelul sânilor, după slăbire sau îngrășare bruscă, sarcini sau în urma trecerii timpului, când există dorința de a remodela forma prin schimbarea tipului de implant împreună cu intervenții adiționale, cum ar liftingul mamar, atunci când este cazul.

implant mamar banner

Micșorarea sânilor

Gigantomastia sau reducția mamară este o intervenție chirurgicală de indepartare a excesului de volum mamar, reconstruind sânul cu un volum și un aspect considerat natural, conform constituției fiecărei paciente.

În același timp cu reducția mamară se face și ridicarea de sân, liftingul mamar.

Ofertele lunii

Dorești programare?