swiss header liposuctie gusa

Liposucție gușă

liposuctie gusa swiss clinics

Liposucția la nivelul gușii  sau operația pentru bărbia dublă este o intervenție chirurgicală care se adresează părții inferioare a obrajilor, liniei maxilarului și sub barbie. Intervenția are ca scop eliminarea depozitelor de grăsime și structurarea facială corectă.

Multe persoane apelează la această intervenție pentru a avea o față sculptată și mai bine conturată. Pentru o bărbie și o mandibulă mai atractivă și mai definită, se poate apela și la procedura de jawline. Ambele proceduri estetice sunt disponibile în cadrul Swiss Clinics.

Persoanele care apelează la liposucție gușă vor să aibe un aspect uniform al feței. De asemenea, aceste depozite de grăsime pot duce la apariția unor posturi incorecte a gâtului.

Ce este procedura de liposucție gușă?

Procedura de liposucție gușă pentru bărbie dublă reprezintă eliminarea depozitelor de grăsime de la nivelul feței și a gâtului, eliminând gușa. Multe persoane se confruntă cu această bărbie dublă, iar noi, cei de la Swiss Clinics pot remedia acest complex printr-o singură intervenție chirurgicală.

Ofertele lunii

ofertă liposucție gușă

Gușa poate modifica conturul feței, redând un aspect inestetic al feței. Aceasta poate să apară din mai multe cauze:

  • Pierderea elasticității pielii
  • Slăbire bruscă
  • Creșterea greutății
  • Tulburări tiroidiene
  • Înaintarea în vârstă

În ce constă procedura de liposucție gușă?

Procedura de liposucție gușă constă în realizarea unor mici incizii în zone greu vizibile de la nivelul gâtului. Se va introduce o canulă la nivelul inciziilor, care este conectată la o mică pompă de sucțiune sau seringă. Această canulă se inserează după ce s-a efectuat înainte o infiltrație a țesutului cu o soluție specială care facilitează trecerea ușoară a acesteia, înlăturarea grăsimii. De asemenea, durerile vor fi aproape inexistente.

În acest mod se va extrage grăsimea în exces din zonele proeminente.

WhatsApp Image 2023-05-26 at 14.45.03

Cum se realizează procedura de liposucție gușă?

Procedura de liposucție gușă se realizează sub anestezie locală în combinație cu o sedare ușoară, în funcție de recomandările medicului sau de preferințele pacientului. După eliminarea grăsimii în exces, se vor închide inciziile prin intermediul unor suture fine sau a unor plasturi speciali. Procedura durează aproximativ 30-40 de minute, în funcție de cantitatea de grăsime eliminată. De asemenea, în anumite cazuri, medicul estetician poate recomanda și un lifting facial și al gâtului pentru rezultate excepționale.

liposuctie gusa la swiss

Liposucție gușă – înainte și după procedură

Înainte de procedura de liposucție gușă, medicul estetician va explica pacientului toți pașii acestei intervenții, care sunt riscurile și va răspunde la toate întrebările legate de procedură în cadrul consultației în prealabil. Se vor efectua măsurători și se va face o evaluare a stării de sănătate a pacientului. Se recomandă și efectuarea unei ecografii abdominale și a unor analize de sânge.

Înainte de operație, pacientul este sfătuit să renunțe cu cel puțin 14 zile premergător intervenției la medicamentele de tip anti-inflamatoare sau aspirina, întrucât acestea favorizează sângerarea. De asemenea, trebuie oprite anticoncepționalele, iar persoanele care fumează trebuie să reducă considerabil numărul de țigări fumate pe zi.

După procedura de liposucție gușă, pacientul va purta un pansament compresiv, care să mențină pielea strânsă la locul intervenției. Nu veți simți dureri, însă este posibil să aveți zona puțin învinețită și inflamată pentru aproximativ o săptămână. După 14 zile, operația va fi complet vindecată.

Pentru cine este recomandată procedura de liposucție gușă?

Procedura de liposucție gușă este recomandată atât femeilor, cât și bărbaților care doresc să scape de depozitele de grăsime din zona inferioară a feței (linia mandibulei) și în gușă. Este de preferat ca pacienții care apelează la această procedură să aibă o piele cu un grad de elasticitate mare, deoarece, în caz contrar, rezultatele nu vor fi cele așteptate, iar pielea va căpăta un aspect inestetic.

Nu sunt acceptați pacienții care au, pe lângă depozitele de grăsime în exces, și o piele cu o capacitate medie de retracție. De asemenea, procedura nu este recomandată celor care prezintă un edem în regiunea gâtului cauzat din alte motive, precum tulburări endocrine hormonale tiroidiene (la femei).

liposuctie gusa

Liposucție gușă – preț

Prețul pentru liposucție gușă în cadrul clincii Swiss este de 1400- 1800 €.

Opinii procedură liposucție gușă la Swiss Clinics

Recomand cu drag și încredere!!

  • Loredana Dobroseschi ⭐⭐⭐⭐⭐

Sunteți cei mai buni,super echipa…sunt super extra mulțumită de rezultat felicitări pentru tot ce faceti sunteți minunați va ador,recomand cu incredere maxima ??Swiss Estetix?

  • Ana-Maria Mirea ⭐⭐⭐⭐⭐

Sunteti o echipa extraordinara, sunt extrem de multumita !!! Recomand cu încredere !!!

  • Loredana Maria ⭐⭐⭐⭐⭐

Liposucție gușă – întrebări frecvente

liposucție gușă

Cât durează procedura de liposucție gușă?

Procedura de liposucție durează durează aproximativ 30-40 de minute.

Procedura de liposucție gușă este una dureroasă?

Intervenția se efectuează sub anestezie locală, astfel că pacientul nu resimte nici un fel de durere sau disconfort pe perioada procedurii.

Cine nu poate beneficia de liposucție gușă?

Persoanele cu o piele laxă sau fără o capacitate medie de retracție nu sunt pacienții ideali pentru liposucție gușă, deoarece pielea va căpăta un aspect inestetic.

Care sunt beneficiile procedurii de liposucție gușă?

Prin liposucție gușă se elimină gușa printr-o metodă sigură și eficientă, maxilarul este mai definit, iar persoana care beneficiază de această procedură va avea o încredere în sine crescută și va căpăta un aspect atractiv și mai întinerit.

Dorești programare?