Corectarea asimetriilor genitale cu AH - Swiss Clinics București

Augmentarea / corectarea labiilor mari cu acid hialuronic este o procedură care creează volum / corectează asimetriile labiilor mari și/sau pentru a obține un aspect mai tânăr al zonei.
În timpul procesului normal de înaintare în vârstă și ca urmare a modificărilor din perioada de sarcină, labiile mari și/sau pubisul își pot pierde din volum și fermitate, modificări care pot fi corectate prin injectarea de acid hialuronic la nivelul acelei zone.
Injectarea cu acid hialuronic reprezintă cea mai puțin invazivă, cea mai sigură și eficientă modalitate de a obține labii mari și/sau pubis cu un aspect plin și simetric.

Cum decurge procedura ?
În timpul consultației inițiale, vom face un istoric medical amănunțit și vom avea o discuție amplă despre obiectivele dumneavoastră, pentru a stabili modalitatea cea mai bună de a ajunge la rezultatele dorite. Prima consultație este o ocazie excelentă pentru a pune întrebări legate de procedură.
Injectarea unui filler este o procedură minim invazivă, care nu necesită timp de recuperare sau internare.
Deoarece injectarea poate fi însoțită de disconfort, cu 30 minute înainte de procedură se aplica cremă anestezică sau se efectuează anestezie injectabilă. Zona vizată se șterge cu antiseptic, apoi fillerul se injectează cu canula. La final se aplică gheață pentru a evita apariția vânătăilor sau umflarea zonei.

Ce se întămplă după procedură?

Timp de 2 – 3 zile după procedură, labile mari vor fi ușor umflate. În acest interval este recomandat să se bea 1,5 – 2 litri de apă / zi , să nu se consume alcool și AINS ( paracetamol, ibuprofen ).

Care sunt recomandările pre – procedură în cazul
corectarii asimetriilor genitale?

Nu consumați alcool, AINS ( paracetamol, ibuprofen ) înainte de tratament. Informați medicul despre toate medicamentele pe care le luați: procedura nu poate fi efectuată în timpul unui tratament cu antibiotice sau anticoagulante.

Care sunt recomandările post – procedură în cazul
corectării asimetriilor genitale?

Timp de 48 de ore după procedură, evitați consumul de alcool, AINS ( paracetamol, ibuprofen ), efortul fizic prelungit și beți 1,5-2 litri de apă/zi. Timp de 3 zile, evitați contactul sexual.

Important! Pentru orice tratament si pentru orice procedura dermatologica, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate, precum si alte specificitati anatomo – fiziologice.

Cât durează efectul injectării cu
acid hialuronic?

Acidul hialuronic se metabolizează și este resorbit, în medie, după 9 – 12 luni.

Preț: 370 euro

Știați că…?

Punctul G a stârnit dintotdeauna nenumărate controverse. În timp ce unii specialişti i-au contestat existenţa, alţii l-au definit ca fiind o zonă de excitabilitate extremă, ce poate duce la orgasm prin simpla sa stimulare.
Deşi unele femei experimentează orgasme interne în timpul actului sexual, altele nu reușesc, iar acest lucru poate declanșa frustrare.
Pentru a facilita depistarea şi stimularea acestuia, se poate recurge la o intervenție ce are ca scop mărirea suprafeţei în care acesta este localizat, pentru a stimula plăcerea sexuală.
Această intervenţie constă în injectarea de acid hialuronic în zonă. Rezultatul intervenţiei este vizibil după câteva zile, acesta constând în ridicarea zonei în care se află punctul G, care-l va face mult mai uşor de găsit. Finalitatea constă în mărirea stării de excitabilitate din timpul actului sexual, creşterea în intensitate a orgasmului şi implicit îmbunătăţirea vieţii sexuale.