Ce este PRX cu Dermapen?

Procedura de PRX cu Dermapen, cunoscută și sub denumirea de Peeling Chimic este o procedură minim invazivă, care prin exfolierea epidermei, cu ajutorul unei substanțe chimice, asigură la uniformizarea aspectului pielii și asigură îmbunătățirea texturii printr-o exfoliere la o adâncime controlată a epidermului.

Cum se efectuează procedura de PRX cu Dermapen?

Dermapenul este un aparat de microneedling,  care regenerează și revitalizează pielea. Prin crearea de mici înțepături la nivelul pielii, dispozitivul stimulează propriul sistem de vindecare al corpului, formarea de colagen și elastină. Adâncimea la care se realizează procedura este ajustată în funcție de necesitățile fiecărui pacient.

Cât durează?

Procedura în sine durează aproximativ 15-30 de minute, iar efectele ei încep să fie vizibile imediat. Cu ajutorul procedurii, pacientul se va bucura de o piele mai luminoasă cu un aspect sănătos, fără riduri, acnee, pori dilatați, pete pigmentare sau cicatrici inestetice.

Recomandări:

În funcție de tipul tenului, medicul vă va recomanda numărul necesar de ședințe, astfel încât, la final, să vă bucurați de cele mai frumoase rezultate.

După intervenție, se recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție, pe timpul zilei, iar seara o cremă de tipul night peel, pentru a menține rezultatele.

Terapia se poate efectua atât la nivelul feței, cât și al corpului.

Sunt necesare 4-6 ședințe, iar pentru menținerea rezultatelor, acestea se pot repeta o dată pe an.

Prețul este de 150 euro / ședința.