Terapia Vampir (PRP)

header terapia vampir
TERAPIA CU SÂNGELE PROPRIU PRP / TERAPIA VAMPIR / TERAPIA CU PLASMA PROPRIE
terapia vampir

Vrei un aspect tânăr și revitalizat, dar fără să apelezi la un tratament cu toxină botulinică? Swiss Clinics îți oferă soluția potrivită pentru nevoile tale. Terapia vampir sau terapia cu sângele propriu este cea mai eficientă terapie regenerativă cu rezultate excelente în dermatologie, redând luminozitatea și aspectul tânăr al pielii.

Terapia Vampir este una dintre procedurile cel mai des folosite în special de persoanele publice datorită efectului revitalizant, dar, totodată, natural, care îți readuc fermitatea și elasticitatea pielii de altădată.

Ce presupune terapia vampir?

Terapia Vampir reprezintă un tratament cu plasma proprie îmbogățită cu trombocite prin care pielea se poate regenera prin forțele proprii.

Realizarea acestei tehnici presupune recoltarea și acumularea factorilor de creștere din sânge și reintroducerea acestora în țesutul cutanat, stimulând procesele de reparare celulară pe o perioadă îndelungată.

Cu alte cuvinte, tratamentul se realizează prin recoltarea unei canități mici de sânge din care se separă plasma cu trombocitele pentru a fi reintroduse în organism, prin injectarea în piele cu ajutorul unui ac delicat. Pacienții apelează la terapia vampir deoarece este o procedură naturală și nu sunt folosite substanțe chimice sau artificiale.

Ofertele lunii

ofertă prp terapia vampir

Care sunt beneficiile terapiei vampir?

Efectele acestei terapii sunt incredibile, fiind vizibile chiar și de la a doua ședință. Această terapie este recomandată de medicii Swiss Clinics pentru întreținerea și regenerarea pielii, diminuarea ridurilor fine, refacerea fermității, contribuind la îmbunătățirea aspectului feței, gâtului, decolteului sau a mâinilor.

De asemenea, această procedură poate fi folosită și pentru a ameliora aspectul vergeturilor, pentru a trata alopecia, cicatricile post-acnee sau pentru a reda strălucirea naturală a pielii.

Ce efecte are Terapia Vampir efectuata la nivelul scalpului?

În cazul în care vă confruntați cu căderea părului, trebuie să știți că tratamentul acționează și la nivelul foliculilor de păr. În urma intervenției, aceștia se întăresc, căderea părului va fi stopată, iar părul va începe să se regenereze.

swiss terapia vampir prp
terapia vampir prp

Cine poate recurge la terapia vampir?

Nu doar persoanele care au probleme dermatologice, probleme cu creșterea părului sau cele care vor o piele mai elastică și revitalizată pot apela la tratamentul vampir. La acaestă procedură pot recurge și persoanele care prezintă afecțiuni precum cele ale ligamentelor, tendoanelor și mușchilor. Terapia vampir este o procedură eficientă și în tratarea problemelor oste-articulare, fiind un remediu natural miraculos pentru diverse probleme de sănătate și pentru micile imperfecțiuni ale pielii.

Afecțiuni/probleme estetice care pot fi tratate cu ajutorul Terapiei Vampir

● deteriorarea pielii datorată razelor UV
● pielea obosită
● pielea decolorată, care are un ton cenușiu
● cearcănele
● liniile fine din colțurile gurii
● pete pigmentare sau pistrui
● corectează pliurile pielii din zona bărbiei, gâtului și a decolteului

Recomandări

Pentru un rezultat optim, medicii recomandă efectuarea Terapiei Vampir împreună cu Beauty Cocktail, pentru un rezultat optim.

În funcție de problemele cu care vă confruntați, medicul vă va recomanda numărul necesar de ședințe, astfel încât vă veți bucura de rezultatele mult dorite.

Preţ: 220 € / sedință.

Opinii Terapia Vampir la Swiss Clinics

Mă bucur foarte mult de rezultatul în urma procedurii PRP. Cu siguranță o să mai vin la voi, Swiss Clinics!

  • Irina Lupu ⭐⭐⭐⭐⭐

O experiență excelentă în ceea ce privește terapia vampir la Swiss Clinics. Sunt foarte mulțumită de rezultatele procedurii în sine. Am avut parte de foarte multa rabdare, compasiune și grija pe toată durata procedurii și după.
Recomand cu drag! ❤️

  • Mihaela Enache ⭐⭐⭐⭐⭐

Nu este prima data când vin la Swiss Clinics, sunt clientă fidelă. Tot ce pot să mai zic este că terapia vampir a avut efecte vizibile asupra aspectului pielii mele. Pentru profesionalismul și calitatea serviciilor v-am apreciat întotdeauna! Mulțumesc, Swiss! ?

  • Ana-Maria Adam ⭐⭐⭐⭐⭐

Terapia Vampir - întrebări frecvente

intrebari frecvente terapia vampir

Care sunt beneficiile terapiei vampir?

Efectele acestei terapii sunt incredibile, fiind vizibile chiar și de la a doua ședință. Această terapie este recomandată de medicii Swiss pentru întreținerea și regenerarea pielii, diminuarea ridurilor fine, refacerea fermității, contribuind la îmbunătățirea aspectului feței, gâtului, decolteului sau a mâinilor.

Câte ședințe de terapie vampir trebuie efectuate?

Numărul ședințelor care trebuie efectuate pentru a avea rezultate vizibile, sunt stabilite în funcție de nevoile și problemele pacientului. De obicei, se realizează 3 sau 4 injectări la un interval de 2-3 săptămâni, după care repetarea procedurii după 6 luni sau un an în funcție de indicațiile medicului.

Eficacitatea terapiei vampir poate fi observată pe parcursul unui an sau pe o perioadă mult mai îndelungată, însă rezulatele vor fi excepționale.

Dorești programare?