Rinoplastie

swiss header rinoplastie

Ai vrea să îți îmbunătățești aspectul nasului sau să-ți corectezi deviația de sept? Alături de Swiss Clinics îți poți realiza orice obiectiv de frumusețe pentru a-ți redobândi încrederea.

Rinoplastia reprezintă intervenția chirugicală care are ca scop remodelarea și îmbunătăţirea aspectului nasului. Rinoplastia este metoda prin care se reușește atingerea anumitor obiective estetice, cum ar fi obținerea unui nas cu o formă perfectă. Se poate asocia cu operația de corecție de deviație de sept (septoplastie) pentru a îmbunătăți respirația.

Ce presupune operația de rinoplastie?

Rinoplastia este o intervenție chirurgicală care se realizează sub anestezie generală. Principiul de bază al acestei intervenții este de a modifica forma cartilajelor și a oaselor nazale prin efectuare unor incizii disimulate în cea mai mare parte în interiorul nasului. Chirurgul poate să rafineze vârful nasului îndepărtând o parte din cartilaj. Acesta poate să îndrepte și să îngusteze oasele nazale prin ruperea și apoi stabilirea acestora.

procedura rinoplastie

Operația de rinoplastie se poate realiza la pacienții de peste 17-18 ani, după încheierea procesului de creștere. Durata procedurii este, în medie, de o oră și este realizată sub anestezie generală. Datorită inovațiilor din domeniul esteticii, în rinoplastia modernă există două mari abordări: intervenția deschisă şi închisă.

În cazul metodei deschise, se permite vizualizarea structurii nazale şi diagnosticarea obstrucţiilor sau deficienţelor. Incizia este ascunsă în zona cea mai subţire dintre nări. Post-operator, aceasta va fi insesizabilă, astfel că pacientul nu va rămâne cu semne sau cicatrici inestetice.

În cazul intervenției de tip închis, se practică o incizie marginală, în interiorul nasului. Metoda se potriveşte pacienţilor care doresc o transformare a vârfului şi a zonei mijlocii a nasului. În ambele cazuri, ţesutul existent este înlăturat, adăugat sau repoziţionat. Operaţia se încheie cu suturi fine, iar ţesutul din jurul nasului va fi imobilizat pentru a proteja noua formă.

Cine poate recurge la rinoplastie?

Orice persoană care nu este mulțumită de aspectul nasului poate recurge la rinoplastie. Dacă la baza deciziei de a schimba forma sau mărimea nasului stau doar motive estetice, se recomandă să se aștepte ca acest organ să fie pe deplin dezvoltat (17-18 ani). Dacă însă această operație are drept scop și înlăturarea problemelor respiratorii, se poate face la orice vârstă.

Opinii rinoplastie la Swiss Clinics

Operația de rinoplastie a fost un succes! ?? Sunt extrem de mulțumită de aspectul meu fizic și de forma pe care nasul meu o are în acest moment. Vă mulțumesc mult, Swiss Clinics! Mi-ați schimbat viața cu adevărat!

  • Andra Mihai ⭐⭐⭐⭐⭐

Mă bucur enorm că am apelat la Swiss Clinics pentru operația de rinoplastie! Eram foarte complexată de aspectul meu fizic. Încrederea mea a crescut considerabil ❤️❤️❤️ Mulțumesc vă iubesc!

  • Mirela Drăgan ⭐⭐⭐⭐⭐

Totul la superlativ, fără comentarii. Profesioniști cu adevărat. Recomand tuturor care vor să facă o schimbare majoră în viața lor. Mulțumesc!

  • Valentin Vlad ⭐⭐⭐⭐⭐

Rinoplastie – întrebări frecvente

intrebari frecvente rinoplastie

Cand este recomandata rinoplastia?

În cazul în care pacientul isi doreste un nas simetric, uniform, fara deformatii, o modificare la nivelul varfului nasului sau o micsorarea a nasului, poate apela la o intervenție chirughicală de rinoplastie. Totodata, rinoplastia este recomandata si pentru a repara efectele unui accident, dar si pentru a imbunatati respiratia.

Cum decurge perioada de recuperare?

Perioada postoperatorie începe cu o spitalizare obligatorie de 24 de ore. După aceea, pacienta/pacientul își poate continua recuperarea acasă, respectând cu strictețe indicațiile chirurgului estetician, revenind periodic la toate controalele planificate.

Care sunt riscurile operației de rinoplastie?

Operația de remodelare a nasului nu este una riscantă, însă, ca la orice intervenție chirurgicală, există șansa să apară efecte nedorite. Printre riscuri se numără: infecția postoperatorie, vindecare lentă, durere, dificultăți la respirație, cicatrici.

Procedura Rinoplastie cu deviație de sept

Intra in legatura cu o colega de la serviciul clienti Swiss EstetiX pentru mai multe detalii despre procedura de “Rinoplastie cu deviatie de sept”

Pentru Un Aspect Mai Estetic Al Nasului


    Adresa : Swiss EstetiX, București
    Telefon: +40 799 822 884
    Email : [email protected]