labioplastie header

Labioplastie

labioplastie

Labioplastia este o intervenție chirurgicală care constă în reducerea dimensiunii labiilor, având că scop îmbunătățirea aspectului zonei. Excesul de piele poate crea un mare disconfort în timpul exercițiilor fizice, activităților fizice sau în timpul actului sexual.

În cadrul Swiss Clinics intervenția chirurgicală de labioplastie este realizată de medici chirurgici esteticieni cu experiență în acest domeniu.

Ce este labioplastia?

Labioplastia este intervenția chirurgicală care urmărește simetrizarea, reducerea sau armonizarea zonei labiale astfel încât să se ajungă la un aspect normal, natural.

Prin labioplastie se corectează aspectul estetic al labiilor mari sau al labiilor mici, prin micșorarea acestora. Pacientele care apelează pentru această intervenție chirurgicală au labiile mult prea mari, alungite, hiperpigmentate, asimetrice, cu aspect căzut sau flasc.

Ce presupune operația de labioplastie?

Operația estetică a labiilor mari se realizează prin transfer de grăsime obținută prin liposculptura din alte zone ale corpului sau prin utilizarea de soluții injectabile pe bază de acid hialuronic. Pacientele care apelează pentru această procedură vor avea un aspect estetic îmbunătățit și tineresc al labiilor. Este necesar cam 50 cm de grăsime pentru augmentare bilaterală a labiilor mari, injectată prin intermediul unor canule specializate pentru a evita riscul de sângerare.

Pentru reducerea sau micșorarea labiilor mari se realizează lipoaspirație, dacă labiile au un aspect proeminent.

Cum se realizează operația de labioplastie?

Operația labiilor mici se realizează printr-o incizie la limita dintre pielea labiilor și mucoasă, apoi se îndepărtează o anumită cantitate de piele, respectând o simetrie. Prin această metodă se poate îndepărta și pielea în exces de la nivelul clitorisului, astfel încât acesta să fie mult mai expus în timpul actului sexual.

Operația se realizează cu anestezie locală combinată cu sedare, anestezie rahidiană sau epidurală (peridurală) combinată cu sedare, sau se poate opta pentru anestezie generală.

labioplastie la swiss clinics

De ce să apelezi la operație de labioplastie?

Labioplastia minoră (labioplastia labiei mici) are un grad de cerere mult mai ridicat, față de labioplastia majoră. Scopul acestei proceduri este de a elimina excesul de țesut al labiei mici care se poziționează mult în afara labiei mari și atârnă inestetic.

Labioplastia minoră are un efect pozitiv uriaș asupra psihicului persoanelor care sunt nemulțumite din cauza aspectului inestetic al labiilor mici. Din ce în ce mai multe femei apelează la această procedură pentru a elimina durerea și disconfortul în special în timpul exercițiilor fizice și din timpul contactului sexual. După procedură s-a constatat o creștere semnificativă a stimei de sine a pacientelor.

Procedura durează aproximativ 45 de minute și se pot externa după a doua zi de la intervenție.

Labioplastie – înainte și după operație

Înainte de operația de labioplastie pacienta se va prezenta la medic pentru un consult și pentru a discuta cu acesta despre ce presupune intervenția chirurgicală. Exista posibilitatea să fie necesară efectuarea unui consult ginecologic și a unor analize de sânge. Este importantă o hidratare intensă înainte de procedură. Trebuie evitate medicamentele anti-inflamatoare, precum și aspirina.

După operația de labioplastie pacienta se poate externa chiar în aceeași zi după intervenție. Va veni la un control post-operator a doua zi, pentru ca medicul chirurg să se asigure ca nu există nicio complicație. Pentru diminuarea disconfortului sau a durerii, medicul poate prescrie pacientei medicamente anti-inflamatorii.

Pacienta trebuie să evite îmbrăcămintea strâmtă pentru primele două săptămâni și să evite contactul sexual timp de șase săptămâni.

Firele utilizate pentru labioplastie sunt absorbabile și nu sunt vizibile, deoarece sunt ascunse de cutele și faldurile labiilor. Recuperarea totală se realizează după aproximativ 8 săptămâni și depinde de gradul și procesul de vindecare a fiecărei paciente.

labioplastie la swiss clinics

Labioplastie – preț

Prețurile pentru labioplastie în cadrul clincii Swiss sunt următoarele:

Labioplastie cu anestezie generală: 2000 €

Labioplastie cu anestezie locală: 1600 €

labioplastie la swiss clinics

Îți dorești și tu operația de labioplastie?

Procedura chirurgicală de labioplastie se poate efectua în clinica de estetică Swiss de către medici chirurgi cu o vastă experiență în acest domeniu.

În urma intervenției, pacientele nu se vor mai confrunta cu probleme din cauza dimensiunilor mărite ale labiilor mici, precum dureri, iritații în timpul actului sexual sau mâncărimi. Pacientele nu vor mai fi complexate și vor avea o stimă de sine crescută.

Vino chiar acum la clinica Swiss pentru o consultație cu unul dintre medicii noștri specialiști pentru a afla mai multe despre ce presupune intervenția chirurgicală de labioplastie.

Opinii intervenție labioplastie la Swiss Clinics

Cea mai buna clinica! Voi reveni cu drag de fiecare data! Dna dr și personalul are the best in town!

  • Larisa B ⭐⭐⭐⭐⭐

Am fost plăcut impresionata de design-ul interior al clinicii cât și de curatenia impecabila. O experienta pe care o recomand cu mare drag.

  • Antonescu Camelia ⭐⭐⭐⭐⭐

Wow!!! Sunt pacienta acestei clinici de câțiva ani, sunt foarte mulțumită de serviciile clinicii și totodată de personalul clinicii. Va mulțumesc!

  • Valentina Gaug ⭐⭐⭐⭐⭐

Labioplastie – întrebări frecvente

labioplastie intrebari frecvente

Cât durează vindecarea după labioplastie?

Va dura aproximativ 3 luni până când labiile se vor vindeca complet, și se recomandă evitarea contactului sexual timp de 6 săptămâni de la data intervenției.

Vor exista cicatrici după labioplastie?

Cicatricile sunt insesizabile după vindecare iar rezultatele sunt definitive.

Labioplastia se realizează sub anestezie totală?

Intervenția se realizează sub anestezie locală sau generală, în funcție de organismul și necesitățile fiecărui pacient, iar intervenția durează aproximativ 1 oră.

Dorești programare?