Depigmentare cearcane

Procedura de depigmentare cearcăne este disponibilă în cadrul Swiss Clinics, având la dispoziție o echipa de medici esteticieni cu experiență, care vă vor reda rezultatele așteptate.

Cearcănele sunt inestetice și apar adesea din cauza lipsei de somn, fumatului excesiv, stilului de viață dezordonat sau expunerii în mod repetat la soare. De asemenea, cearcănele reprezintă un semn al îmbătrânirii.

Unele femei se confruntă cu această problemă și din cauza unei moșteniri genetice, chiar de la o vârstă fragedă. După vârsta de 35 de ani, cearcănele sunt mult mai vizibile și pot deveni o reală problemă. Multe femei apelează la această procedură non-invazivă pentru a scăpa de aspectul inestetic din jurul ochilor.

Privirea întunecată redată de cearcăne nu este atrăgătoare la o femeie, de aceea, noi, cei la Swiss Clinics, vrem să le redăm femeilor luminozitatea facială necesară pentru a arăta mai tinere și mai pline de viață.

După această procedură non-invazivă, veți avea ochi luminoși, strălucind de bucurie și tinerețe și o privire ce emană prospețime.

Oferta lunii

În ce consta procedura de depigmentare cearcane?

Depigmentarea cearcănelor este o procedură non chirurgicală, minim invazivă, care constă în injectarea unui cocktail de substanțe cu vitamina C, cu rol antioxidant, în zonele afectate.

În urma acestei proceduri, zona tratată își va recăpăta luminozitatea. Procedura se realizează sub anestezie topică (cremă anestezică), cu un ac foarte fin.

Procedura de depigmentare cearcăne este recomandată persoanelor care au lipsă de volum în zona de sub ochi sau care au o mică modificare de pigment.

Pungile de sub ochi nu se pot corecta cu acid hialuronic. În acest caz, este necesară intervenția chirurgicală de blefaroplastie inferioară, disponibilă în cadrul Swiss Clinics.

Depigmentare cearcane – indicatii pre si post-operatorii

Înainte de procedura de depigmentare cearcăne, pacientul nu trebuie decât să se prezinte la o consultație cu unul dintre medicii noștri esteticieni. Acesta îi va explica în ce constă procedura, cât durează, care sunt așteptările și care sunt posibilele riscuri.

După procedură de depigmentare cearcăne, pot apărea umflături sau vânătăi care vor dispărea în maxim 72 de ore.

Senzația de disconfort dispare în maxim 24 de ore.  Rezultatul final se va vedea cel mai bine după aproximativ 14 zile, timp în care acidul hialuronic se absoarbe complet. Rezultatele acestei proceduri vor fi vizibile între 12 și 16 luni, în funcție de caracteristicile fiecărei persoane (aspectul fizic, metabolism).

Efectul acidului hialuronic nu va dispărea complet, cantitatea introdusă a doua oară fiind mai mică decât prima.

În funcție de necesitățile fiecărui pacient, medicul îi va recomanda numărul necesar de ședințe, astfel încât rezultatul să fie unul optim.

Dacă vă doriți netezirea depresiunii intraorbitale, în urma consultației, medicul vă poate recomanda și umplerea cearcănelor cu acid hialuronic.

Pentru un rezultat optim sunt necesare 3-4 ședințe.

Pret depigmentare cearcane la Swiss Clinics

120 Euro

Depigmentare cearcane – apelati la Swiss pentru cele mai bune servicii

Procedura de depigmentare cearcăne este disponibilă în cadrul centrului de estetică Swiss.

Vino chiar acum la clinica Swiss pentru o consultație cu unul dintre medicii noștri specialiști pentru a afla mai multe despre ce presupune intervenția chirurgicală de depigmentare cearcăne.

Opinii interventie depigmentare cearcane la Swiss

Înainte să apelez la serviciile centrului Swiss, mă confruntam cu cearcăne mari, colorate, pe care eram nevoită să le acopăr zilnic cu machiaj. După intervenția de depigmentare cearcăne totul s-a schimbat! Fața mea este mult mai luminoasă și arată mult mai tânără! Recomand cu încredere serviciile clinicii Swiss!

 

  • Raluca Casian ⭐⭐⭐⭐⭐

Cearcănele mari și maronii sunt foarte inestetice și îmi doream foarte mult să scap de ele. La Swiss am reușit acest lucru, prin intermediul intervenției de depigmentare cearcăne! A fost o procedură rapidă, fără durere și care a reușit să-mi aducă zâmbetul pe buze! Recomand cu încredere clinica de estetică Swiss pentru profesionalismul, răbdarea și grija de care au dat dovadă!

 

Roxana Andrei ⭐⭐⭐⭐⭐

Datorită acestei clinici, mi-am recăpătat încrederea în sine! Ca femeie, este inestetic să ai cearcăne și cât încerci să le acoperi, tot știi că sunt acolo. Cei de la Swiss au reușit să-mi schimbe aspectul facial și să-mi redea luminozitatea pierdută! Recomand cu drag această clinică de renume!

 

  • Cristina Popescu ⭐⭐⭐⭐⭐

Depigmentare cearcane - întrebari frecvente

Cât durează procedura de depigmentare cearcăne?

Procedura în sine durează doar 30 de minute, iar efectele ei încep să fie vizibile imediat. Tratamentul nu presupune nici un fel de durere sau disconfort pentru pacient. În urma intervenției, fața va părea mai luminoasă, mai odihnită.

Care sunt riscurile depigmentării cearcănelor?

Riscurile care pot apărea după depigmentarea cearcănelor sunt determinate de nerespectarea indicațiilor medicale în ceea ce privește tratamentul. De asemenea, injectarea superficială poate avea un efect neplăcut, iar pielea poate să capete o ușoară culoare albăstruie. Aceste efecte nedorite pot fi corectate prin hialuronidaza, o substanță care topește acidul hialuronic. În cadrul clinicii Swiss veți avea la dispoziție o echipă de medici esteticieni cu experiență, care vă vor ajuta să scăpați de aspectul inestetic al cearcănelor.

Când se observă rezultatele procedurii de depigmentare cearcăne?

Depigmentarea cearcănelor poate fi vizibilă imediat după procedură. Ridurile fine și culoarea maronie se diminuează, oferind luminozitate tenului. Puteți apela și la alte proceduri, precum injectarea de toxină botulinică, în cazul în care vreți să eliminați ridurile perioculare (“laba gâștii”).

Doresti programare?