Turism Medical - Swiss Clinics București

Cresterea solicitarilor venite din partea clientilor si a partenerilor nostri au fost argumentele principale pentru infiintarea unui departament specializat de turism medical.

Existenta unui numar mare de medici specialisti, precum si recunoasterea internationala a sistemului educational medical din Romania au facut ca tara noastra sa devina o destinatie in continua crestere pe harta mondiala a turismului medical.

Pachetele de turism medical in Romania beneficiaza nu doar de avantajul competitiv al costurilor reduse pentru procedurile medicale, ci si de produse turistice adiacente foarte bune si avantajoase.

Punem la dispozitie pacientelor din intreaga lume pachete avantajoase in chirurgia estetica, stomatologie si tratamente non-invazive.

Ce este turismul medical?

Daca ar fi sa dam o scurta definitie, acesta reprezinta calatoriile in scop medical facute de catre o persoana in afara zonei in care locuieste. Putem sa ne referim la alt oras, la alta tara sau chiar la alt continent si in functie de tipul interventiei, pacientii pot imbina tratamentul cu turismul de relaxare sau cel cultural.

CHIRURGIE Plastică estetică & Reconstructivă

  CHIRURGIE BARIATRICA ( Gastric sleeve )

  ESTETICA MINIM-INVAZIVA ( Injectologie )

  STOMATOLOGIE & estetică dentară ( Fațete )

  DERMATOLOGIE & DERMATO-COSMETICA

  TERAPII ANTI-AGING & REGENERATIVE

  REMODELARE CORPORALA ( Aparate & lasere )

  GINECOLOGIE | ORTOPEDIE

CE FACEM PENTRU TINE :

Noi coordonam toata „vacanta”, tu alegi doar procedurile pe care le doresti, nivelul de cazare si durata calatoriei, iar noi organizam totul:

Consultanta medicala

Asistenta turistica pentru documente

Bilete de avion

Transfer privat de la aeroport direct la hotel

Trasport la si de la centrul medical pentru fiecare sesiune de analize.

PLATESTE CONSULTATIA ONLINE

Plata se va face pe o pagina securizata a procesatorului de plata EuPlatesc.RO !

Solicită o consultație online

  Dimineata echipa de medici profesionisti se ocupa de investigatiile medicale, iar seara poti vizita atractiile turistice ale zonei.

  Ce spun vedetele ?

  „Dacă ar trebui să descriu clinica Swiss în 3 cuvinte, acestea ar fi: Profesionalism, Încredere și Specialiști. De fiecare dată când ajung la voi mă simt extrem de bine. Aceasta este clinica mea de suflet, aici mă regăsesc.”

  Eu sunt în general foarte atentă la detalii și îmi doresc să obțin rezultate perfecte, cu atât mai mult atunci cand vine vorba de medicina estetică. La această clinică am găsit medicii care mi-au înțeles perfect nevoile. Se mulează perfect chiar și pe dorințele celei mai pretențioase femei. Vă recomand cu tot sufletul această clinică!

  “Sunt foarte mulțumită de întreaga experiență Swiss. Am găsit aici oameni cu adevărat pasionați de domeniul medicinei estetice si care au avut întotdeauna o atenție deosebită la nevoile si dorințele mele.”

  “Swiss este locul care mi-a depăsit asteptările si a reusit să îmi ofere mult mai multă încredere în mine. Mă simt mai frumoasă de fiecare dată când le păsesc pragul. Întreaga echipă medicală îmi este un aliat de succes, îmi înteleg perfect nevoile iar rezultatele sunt cele mai bune!”

  SWISS HOSPITAL SRL | RO 40205412 | J40/16885/2018 | Aleea Tibles 45 | [email protected]

  Toate preturile SC SWISS HOSPITAL SRL sunt presetate la un curs valutar de 5 lei / 1 Euro si contin TVA

  Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica cookie | Politica de anulare/returnare | ANPC