Rinocorecție cu Acid Hialuronic

 

 

Ce este Rinocorecția? 

Rinocorecția cu acid hialuronic este o procedură estetică minim invazivă, care îmbunătățește aspectul estetic al nasului, rapid, fără durere și fără a fi necesară o perioadă de recuperare.

 

Cum se efectuează? 

Procedura se efectuează prin simpla injectarea cu acid hialuronic în zonele cu denivelări sau ascuțile ale nasului, astfel încât simetria nazală să fie restabilită.

Mai mult, rinocorecția cu acid hialuronic poate schimba unghiul vârfului nasului, oferind aspectul unui nas mai mic.

 

Cât durează?

Intervenția durează circa 15-30 de minute, pacientul nu resimte niciun fel de disconfort, procedura efectuându-se sub anestezie topică (cu cremă) sau injectabilă, iar rezultatul este vizibil imediat.

Dacă vorbim despre ramanența efectului, conform producătorului, aceasta este de până la un an, timp în care pacientul se va bucura de un nas frumos, în perfectă armonie cu fizionomia sa.

Trebuie să știți că în funcție de fiecare organism, de stilul de viață și de particularitățile fiecăruia, remanența poate oscila: în cazul unora dintre pacienți rezultatul este vizibil până la 1 an, iar în cazul altora, doar câteva luni.

Ce trebuie să știți? 

Rinocorecția cu acid hialuronic este o procedură de volumizare, corectare a denivelărilor (cocoașelor), nu de micșorare efectivă a nasului. Prin tehnica corecta, acesta poate fi mai drept și chiar poate părea mai mic.

Această intervenție poate să satisfacă nevoile pacientului fără ca acesta să recurgă la procedura chirurgicală, care implică recuperare, vânătăi sau inflamație, pacientul reluându-și activitățile zilnice imediat după procedură.

Dacă pacientul nu este împăcat cu imaginea de după intervenție, el poate opta pentru procedura de Hialuronidază (se realizează cu ajutorul unei enzime care dizolva acidul hialuronic, zona revenind la forma inițială).

Prețul este de: 300€

 

 

 

Dorești programare?