Estompare riduri

estompare riduri

Procedura de estompare a ridurilor cu toxina botulinica a fost dintotdeauna una din cele mai eficiente metode de anti-aging, având rezultate garantate și de durată.

Injecțiile sunt remarcate în primul rând pentru capacitatea de a reduce aspectul ridurilor faciale. Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru a trata afecțiuni precum spasmele gâtului (distonia cervicală), transpirația excesivă (hiperhidroza), vezica urinară hiperactivă și ochiul leneș. Pot ajuta, de asemenea, la prevenirea migrenelor cronice.

Cum se realizează?

Apariția ridurilor poate fi amânată o bună perioadă de timp, însă la un moment dat tot vor apărea. Este recomandat ca încă de la primele cute care apar pe ten să folosești creme anti-rid. De asemenea, este foarte important să te demachiezi tenul în fiecare zi și să folosești crema hidratante potrivită tipului tău de ten.

De asemenea, există și câteva proceduri non-chirurgicale prin care se pot estompa ridurile fine.

Cu toate acestea, dacă îți dorești un rezultat vizibil, în special când ridurile sunt deja pronunțate, atunci tratamentul cu toxina botulinică este cea mai eficientă soluție.

Tratament cu toxina botulinica

Cea mai simplă și ușoară metodă prin care se pot estompa ridurilor faciale este cu ajutorul toxinei botulinice. Injectările cu toxina botulinică aplatizează ridurile orizontale de la nivelul frunții, ridurile din jurul ochilor (“laba gâștei”), ridurile verticale dintre sprâncene (de încruntare) și ridurile verticale de pe buza superioară.

Pentru cine este recomandata procedura de estompare a ridurilor?

Acest tratament este recomandat persoanelor care au vârsta peste 35 de ani, la care ridurile faciale s-au format și au tendința de adâncire. Toxina botulinică este ineficientă pe ridurile superficiale ale pielii, care nu sunt riduri ale expresiei faciale.

Cum se efectueaza procedura de estompare a ridurilor?

Tratamentul se realizează prin injectarea de microinjecții la nivelul zonelor interesate. Procedura este nedureroasă, de aceea se practică fără anestezie locală. Tratamentul se face ambulator, în aproximativ 10 minute.

După injectare este posibil ca pacientul să simtă o ușoară senzație de disconfort local. Nu se recomandă masaj local, nici tratamente cosmetice timp de o săptămână. Efectul poate apăre la un interval variabil, între 1-7 zile, în funcție de reactivitatea fiecărei persoane și se menține timp de 2-3 luni.

Pentru menținerea efectului, reinjectarea ar fi necesar de repetat la 2-3 luni de încă 2 ori, apoi la 6 luni, după care 1 dată pe an de întreținere.

De ce apar ridurile?

O combinație de factori stă la baza acestor semne ale îmbătrânirii. Pe unii dintre acești factori îi putem controla, pe alții nu. Iată-i pe cei mai importanți:

  • vârsta: odată cu înaintarea în vârstă, pielea își pierde din elasticitate și devine mai fragilă. Acest lucru se întâmplă și pentru că grăsimea din straturile profunde ale pielii se diminuează, la fel și uleiurile naturale din țesuturi, ceea ce are drept consecință apariția acestor linii, adâncituri. De fapt, pielea își pierde din fermitate.
  • expunerea la ultraviolete: accelerează procesul de îmbătrânire. Razele ultraviolete acționează asupra colagenului și elastinei din straturile pielii.
  • fumatul: accelerează procesul de îmbătrânire a pielii, afectează irigarea pielii prin intermediul vaselor de sânge, și, în acest fel, contribuie la apariția ridurilor.
  • alcoolul: deshidratează pielea; pielea uscată prezintă un risc mai mare de formare a ridurilor.
  • expresii faciale: dacă râzi, sau dacă privești adesea cu ochii mijiți, poți să te alegi cu linii fine sau riduri, pentru că pe măsură ce repeți aceste expresii faciale rămân urme sub suprafața pielii.

Preturi estompare riduri

Preturile unei proceduri de estompare a ridurilor prin injectarea cu toxină botulinică diferă în funcție de câte zone alegeți să interveniți. Așadar prețurile pentru această procedură sunt următoarele:

ZONA 1
ZONA 2
ZONA 3

Stergerea ridurilor (1 ZONĂ)
La alegere

495 lei

Zona frontală (partea superioară a frunții)
Zona glabela (zona dintre sprâncene)
Zona perioculară (“talpa gâștii” sau colțurile ochilor)

Stergerea ridurilor (2 ZONE)
La alegere

  900 lei

Zona frontală (partea superioară a frunții)
Zona glabela (zona dintre sprâncene)
Zona perioculară (“talpa gâștii” sau colțurile ochilor)

Stergerea ridurilor (3 ZONE)

1350 lei

Zona frontală (partea superioară a frunții)
Zona glabela (zona dintre sprâncene)
Zona perioculară (“talpa gâștii” sau colțurile ochilor)

ZONA 1
ZONA 3

Bunny Lines

 500 lei

Liniile orizontale netede ale nasului

Gummy Smile

500 lei

Relaxați-vă buza de sus pentru a reduce zâmbetul gingival

Menton

500 lei

Prețul variază în funcție de cantitatea de B0T0X folosită

Opinii estompare riduri la Swiss Clinics

Cele mai bune servicii, iar personalul foarte ok!! Sunt multumita de tratamentul de estompare a ridurilor pe care mi l-am facut!!?

Recomand !!!! ❤️

  • Maria Dicu ⭐⭐⭐⭐⭐

Cea mai buna clinica, am fost foarte mulțumită de rezultatele obținute! Voi reveni cu siguranță din nou. ??

❤️ Adio riduri!

  • Raysa Izabela ⭐⭐⭐⭐⭐

Apreciez atenția oferită de către doctori cât și de fetele din receptie, sunt pacienta veche și revin mereu cu mare drag! ??❤️

  • Maria Burada ⭐⭐⭐⭐⭐

Estompare riduri – întrebari frecvente

intrebari frecvente estompare riduri

Pot să mă duc la solar/plajă după procedura de estompare a ridurilor?

Nu. Ședințele la solar sau expunerea la soare se recomandă a se reîncepe după minim o săptămână de la procedură.

Pot derula activități fizice după procedură?

Nu se recomandă exercițiile fizice în primele 24 de ore de la intervenție.

Care sunt alte contraindicații după procedura de estompare a ridurilor?

Nu se recomandă masajul local sau tratamente cosmetice timp de o săptămână. Totodată, aplicarea machiajului în primele 24 de ore de la intervenție este interzisă, precum și consumul de alcool.

Doresti programare?