Ce este reconturarea mandibulară?

Reconturarea mandibulară cu fire COG este o procedură minim invazivă, cu ajutorul căreia linia mandibulei va fi accentuată, iar pielea va căpăta un aspect mai întinerit, mai fresh. O linie mandibulară mai bine definită îți va încadra mult mai bine trăsăturile și îți va oferi un profil mult mai bine conturat.

Ce presupune procedura?

Procedura presupune introducerea unor ace fine, care conțin acest tip de fire, în zona mandibulei. Acestea rămân în țesut și reușesc să formeze o linie mandibulară perfect conturată și un efect mai slim. Procedura nu este dureroasă, pe parcursul acesteia pacientul nu resimte nici un fel de durere sau disconfort.

Acest tratament permite repoziționarea și remodelarea volumelor feței, intervenind, de asemenea, la creșterea elasticității pielii, prin regenerarea colagenului aflat în structurile profunde ale tegumentului.

Cât durează efectul?

Efectul firelor de suspensie, conform producătorului, este de minim 12 luni și se poate prelungi in funcție de stilul de viata și hidratare.

În urma procedurii nu rămân semne, reconturarea mandibulară cu fire de suspensie fiind o tehnică inovativă de rejuvenare facială, realizată cu succes de cei mai buni medici.

 

Câte fire sunt  necesare?

Pentru reconturarea mandibulei se recomandă aproximativ 6 fire COG de 6 cm, conferind astfel un aspect armonios și echilibrat trăsăturilor faciale și, implicit, un profil plăcut.

În funcție de necesitățile fiecărui pacient, medicul vă va recomanda cea mai bună soluție.

PRET :  240 euro  / 6 fire COG de 6 cm

Dorești programare?