Mărire pomeți

Procedura de mărire pomeți cu acid hialuronic este disponibilă la Swiss Clinics, având la dispoziție o echip de medici esteticieni de renume, specializați în diferite intervenții chirurgicale.

Unele persoane nu se simt mulțumite de aspectul lor, astfel că procedurile estetice au devenit din ce în ce mai populare. Prin intermediul procedurii de mărire pomeți cu acid hialuronic, crește volumul acestora, iar fața pare mai întinerită. Odată cu trecerea timpului, diferiți factori, precum, cei genetici, stilul de viață, mediul înconjurător, sau diferite alimente, contribuie la îmbătrânirea trăsăturilor faciale. De asemenea, fumatul în exces și razele solare pot duce la modificări de volum facial, cel mai bine observate la nivelul pomeților.

În ce constă procedura de mărire pomeți?

Procedura de mărire pomeți se realizează prin injectarea cu acid hialuronic. Această procedură redă conturul facial, accentuează zona pomeților echilibrând geometria facială.

Cu pomeți proeminenți, un volum mai armonios, chipul va căpăta un aspect mai tineresc și mai bine definit. Cu ajutorul acestei metode, vei obține un efect de lifting în zona centrală a feței, oferind un efect de slimming face, obținându-se și o diminuare a șanțurilor nazolabiale. Procedura se realizeaza cu canula atraumatică pentru distribuirea uniformă a acidului în punctele cheie, punctul de acces făcându-se cu un ac, prin părțile laterale ale obrajilor.

Se recomandă a se realiza împreună cu umplerea șanțurilor nazogeniene și reconturarea mandibulară pentru un efect mai slim și perfect proporționat.

Mărire pomeți - înainte și după procedură

Înainte de procedura de mărire pomeți, va fi nevoie să veniți la o consultație pentru ca medicul estetician să facă o analiză a feței și să stabilească tipul și cantitatea de acid hialuronic necesară pentru a obține rotunjimea pomeților. Se va obține un efect de lifting facial și veți arăta mult mai tânără.

Imediat după procedura de mărire pomeți cu acid hialuronic se vor observa efectele intervenției. Pomeții sunt prima structură facială care își pierde din volum odată cu înaintarea în vârstă. Astfel, prin această intervenție non-invazivă, veți obține un aspect facial întinerit și mai atrăgător.

După intervenția de mărire a pomeților cu acid hialuronic pot apărea umflături sau vânătăi, care vor dispărea în câteva zile. Medicul vă va recomanda să aplicați comprese reci, pentru ca vânătăile să dispară mult mai repede.

De asemenea, este esențial să păstrați zona curată, pentru a nu exista riscul infecțiilor. Este contraindicată aplicarea machiajului în primele 24 de ore. În prima noapte după tratament este recomandat să dormiți cu fața în sus.

De asemenea, nu vă expuneți la soare, solar, saună și frig intens, iar efortul fizic timp de cel puțin o săptămână este de evitat. Este interzis fumatul și consumul de alcool în primele 72 de ore de la injectare. Dacă veți respecta toate aceste indicații post-intervenție, recuperarea va fi ușoară și lipsită de riscuri și complicații.

Preț mărire pomeți

Preț mărire pomeți la Swiss Clinics – 230 – 350 Euro

Mărire pomeți – apelați la Swiss pentru cele mai bune servicii

Procedura de mărire pomeți cu acid hialuronic este disponibilă la Swiss Clinics. Vino chiar acum la clinica Swiss pentru o consultație cu unul dintre medicii noștri specialiști pentru a afla mai multe despre ce presupune intervenția de mărire pomeți cu acid hialuronic.

Opinii intervenție mărire pomeți

Înainte nu eram mulțumită de aspectul pomeților mei și voiam o schimbare. Eram puțin nesigură în ceea ce privește intervenția de mărire pomeți, însă cei de la Swiss mi-au dat încrederea de care aveam nevoie. Mulțumesc echipei Swiss pentru profesionalism și răbdare!

Corina Strat ⭐⭐⭐⭐⭐

Această procedură m-a ajutat să-mi recapăt încrederea în sine. După ce am apelat la intervenția de mărire pomeți s-a creat o simetrie facială. Cei din cadrul Swiss Clinics au fost incredibili și recomand cu încredere serviciile acestei clinici de estetică!

Gabriela Costache ⭐⭐⭐⭐⭐

Mă aflu printre clientele norocoase care au beneficiat de o intervenție de mărire pomeți! Această procedură a fost lipsită de durere, iar recuperarea a fost foarte rapidă! M-am întors la muncă după câteva zile și toată lumea a admirat rezultatul! Mulțumesc celor de la Swiss Clinics!

Ana Paraschiv ⭐⭐⭐⭐⭐

Întrebări frecvente

Cât durează procedura de mărire pomeți?
Procedura în sine durează aproximativ 15-30 de minute, iar rezultatele sunt vizibile imediat după finalizarea procedurii. Pe parcursul acesteia, pacientul nu resimte nici un fel de durere sau disconfort. Remanența, conform producătorului, este de până la 18 luni, în funcție de organismul și stilul de viață al fiecărui pacient.
Este nevoie de mai mult de o injectare cu acid hialuronic pentru mărire pomeți?
Pentru un efect natural, medicii recomandă injectarea de 1-2 ml de acid hialuronic, însă, în funcție de vărstă și/sau trăsăturile pacientului, cantitatea poate varia.
Există riscuri în ceea ce privește procedura de mărire pomeți cu acid hialuronic?
Procedura de mărire pomeți este lipsită de complicații sau riscuri, dacă se folosește un acid hialuronic lipsit de potențial alergenic, cu o vâscozitate adaptată tipului de corecție și zonei, injectarea cu ajutorul canulelor fine, atraumatice.

Dorești programare?