Ce presupune procedura?

Conturarea buzelor cu fire PDO este o procedură non chirurgicală, care presupune introducerea unor ace de dimensiuni reduse, care conțin fire PDO, pe linia conturului buzelor.  În timp ce acele sunt retrase, firele PDO rămân în țesut, ele remodelând și accentuând conturul buzelor.

Ce sunt firele PDO?

Firele PDO sunt alcătuite din polidioxanona, substanță care, în timp, creează colagen pentru a redefini conturul buzelor, oferind un ușor efect de lifting.

Cât durează procedura?

Procedura în sine durează doar 30 de minute, iar efectele ei sunt vizibile la aproximativ 10 zile de la efectuarea procedurii. În ceea ce privește remanența, conform producătorului, aceasta este de până la 9 luni, în funcție de organismul și stilul de viață al pacientului.

Pe lângă conturarea perfectă a buzelor, conturarea cu fire PDO va estompa ridurile fine din jurul buzelor (Smoker Lines) dar și cele din colțurile gurii (Marionette Lines)

Recomandări:

Dacă vă doriți, pe lângă contur și un volum mai accentuat al buzelor, pe lângă conturarea cu fire PDO puteți opta și pentru Volumizarea Buzelor.

Preţ: 150€

Dorești programare?