banner jawline

JAWLINE

Procedura Jawline

Procedura Jawline este folosită pentru a avea o bărbie și o mandibulă mai sexy și mai definită, fiind o intervenție minim invazivă, fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală. În urma procedurii, vei arăta mai tânără, senzuală și cu un aspect sexy.

În cadrul Clinicii Swiss, procedura Jawline este frecvent utilizată de clientele noastre pentru a avea o mandibulă definită și pentru a căpăta un contur perfect al feței.

Procedura Jawline

Procedura Jawline se folosește pentru a obține un contur perfect al feței. Este o tehnică de înfrumuțesare care vă va reda un aspect mai revitalizat și tânăr.

Multe doamne și domnișoare doresc un look perfect al feței, iar noi, cei de la Clinica Swiss venim în ajutorul lor pentru a le oferi șansa de a obține o fizionomie extrem de atrăgătoare.

Reconturarea mandibulară este o procedură minim invazivă, care constă în injectarea de acid hialuronic pentru refacerea conturului facial inferior, asociat cu aspectul tanar şi proaspăt al fizionomiei.

Ofertele lunii

ofertă jawline

Pentru cine este recomandată procedura Jawline?

Procedura Jawline este recomandată pentru toate femeile ce vor să aibe un contur al feței bine definit. Îmbătrânirea facială este rezultatul atrofiei grăsimii subcutanate, al scăderii cantității de colagen, de elastină și de acid hialuronic de la nivelul pielii și al pierderiilor de volum atât prin resorbția osoasă, cât și prin descendența țesuturilor odată cu avansarea în vârstă. Această descendență poate fi agravată și prin atenuarea și atrofierea septului mandibular, care duce la coborârea compartimentelor superioare și inferioare ale grăsimii, realizându-se astfel neplăcutul aspect de „ gușițe căzute” din lateralele bărbiei.

Aceste fenomene pot fi remediate prin amplasarea corectă a unui acid hialuronic în unghiul mandibular, în barbie și pe linia mandibulară, pentru a recrea o mandibulă estetică, tinerească și structurată, atât la persoanele care și-au pierdut fermitatea zonei, cât și la persoanele care constituțional nu au această arie bine definita. Se poate obține astfel o reconturare și o rejuvenare a etajului inferior al feței, totodată ameliorându-se și șanțurile „marionetei”.

Acidul hialuronic folosit este unul special, cu putere mai mare de expandare decât cel folosit pentru alte zone ale feței si cu remanență de peste 2 ani. Alt avantaj este și acela că zona mandibulei este o arie unde acidul hialuronic este metabolizat mai greu de către organism, iar persistența acestuia este mult mai mare decât pe zona buzelor, de exemplu.

Promotii-active

Procedură Jawline – prețuri

În funcție de cantitatea de acid hialuronic folosită în procedura Jawline, prețurile sunt următoarele:

procedura jawline 3ml
procedura jawline 4ml

Cât durează procedura de Jawline?

Procedura de Jawline este simplă, minim invazivă și rapidă (30 de minute). Este o procedură nedureroasă, efectele fiind vizibile instantaneu după procedură. Rezultatele sunt vizibile timp de doi ani de zile.

Procedura Jawline - înainte și după

Înainte de procedura Jawline, medicul recomandă:

  • Evitarea tratamentelor laser sau peeling chimic, deoarece există riscul apariției inflamației în aria tratată dacă aceste proceduri sunt efectuate supă injectarea cu acid hialuronic
  • Evitarea utilizării medicației imunosupresoare, întrucât crește riscul de apariție în zona tratată
  • Evitarea administrării medicamentelor care interferă cu coagularea sângelui (aspirină, ibuprofen, anticoagulante, gingko biloba, etc), deoarece pot crește riscul de apariție a echimozelor (vânătăi) la locul de injectare

48 de ore după procedura Jawline trebuie să evitați:

  • Exercițiile fizice intense
  • Expunerea la căldură intensă (soare, saună) sau frig
  • Consumul excesiv de băuturi alcoolice
slider-menton

Îți dorești și tu procedura Jawline?

Procedura de jawline îți conferă o formă atractivă și sexy a conturului mandibular. Astfel, poți să te bucuri de o linie a mandibulei bine definită, care îți restabilizează volumetria feței și care, totodată, te va face să te simți mai feminină și atrăgătoare.

Reconturarea mandibulară este o intervenție minim invazivă la care puteți apela cu încredere în cadrul clinicii Swiss, echipa noastră fiind formată de medici esteticieni competenți cu experiența necesară de a vă îndeplini așteptările cu privire la această intervenție.

Procedura Jawline este, totodată, o intervenție ideală la care apelează majoritatea femeilor ce vor un aspect de slimming face, un aspect mai definit și mai atrăgător a liniei mandibulare.

Opinii intervenție jawline la Swiss Clinics

Experiență grozavă! Personal grozav! Cu siguranta voi reveni pentru mai multe proceduri!???

  • Andreea Zmau ⭐⭐⭐⭐⭐

Sunt foarte mulțumită de rezultate după ce am realizat tratamente la Swiss. Echipa este foarte prietenoasă și oferă servicii profesionale. Cu siguranță voi reveni pentru mai multe. Mulţumesc mult.?

  • Mihaela Petre ⭐⭐⭐⭐⭐

Swiss Clinics- locația de vis, caldura și amabilitatea la primire a fost de nota 10.
Profesionalism nota 10
Recomand Swiss Clinics cu cea mai mare încredere.

  • Brigitta Albert ⭐⭐⭐⭐⭐

Jawline – întrebări frecvente

procedura jawline

Cât durează intevenția estetică de jawline?

Procedura în sine durează aproximativ 30 de minute, iar remanența, conform producătorului este de până la 18 luni. În funcție de stilul de viață al pacientului, dar și de organism, remanența poate să difere.
Rezultatul este vizibil imediat, iar pacientul poate să își reia activitățile curente după finalizarea intervenției.

Care sunt contraindicațiile pentru această intervenție estetică?

Intervenția estetică de jawline nu este recomandată femeilor însărcinate sau celor care alăptează. De asemenea, cei care apelează la această procedură trebuie să se consulte înainte cu medicul și să-l informeze dacă suferă de alergii medicamentoase.

Este o procedură dureroasă?

Medicii de la clinica Swiss se asigură că procedura nu este dureroasă, folosind o canulă atrumatică cu care se definește uniform linia mandibulară. În cazul sensibilității la durere, se aplică o cremă anestezică anterior procedurii.

Cât durează efectul procedurii?

Procedura în sine durează aproximativ 30 de minute, iar remanența, conform producătorului este de până la 18 luni. În funcție de stilul de viață al pacientului, dar și de organism, remanența poate să difere.

Dorești programare?