Swiss Clinics Galați

Swiss Clinics Galați

Swiss Clinics Galați este o clinică medicală de excelență, care oferă cele mai noi tratamente estetice non-invazive, servicii ortopedice, proceduri dermatologice și proceduri cosmetice.

Medicină estetică minim invazivă în Galați

Mărirea buzelor prin injectarea cu acid hialuronic este una dintre cele mai căutate metode de înfrumusețare. Procedura este una minim invazivă și oferă buzelor  mai mult volum, un contur mai bine definit, un plus de hidratare și de senzualitate.

Detalii Volumizare Buze

Intervenția presupune injectarea de B0T0X sau BABY B0T0X (în funcție de profunzimea ridurilor sau a dorințelor pacientelor) în zonele afectate (colțurile ochilor, zona dintre sprâncene, zona liniilor orizontale de pe frunte), pentru a obține o piele fină, cu un aspect vizibil întinerit, fresh.

Detalii Estompare Riduri

Mărirea sau volumizarea pomeților se realizează prin injectarea cu acid hialuronic. Această procedură redă conturul facial, accentuează zona pomeților echilibrând  geometria facială.

Mărire pomeți

Procedura Jawline este folosită pentru a avea o bărbie și o mandibulă mai sexy și mai definită, fiind o intervenție minim invazivă, fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală. În urma procedurii, vei arăta mai tânără, senzuală și cu un aspect sexy.

Detalii Jawline

Procedura umplere șanțuri nazogeniene constă în injectarea cu acid hialuronic în zonele afectate, astfel încât pielea să își recapete elasticitatea și volumul. Trebuie să știți că procedura nu este dureroasă, deoarece aceasta se realizează cu ajutorul canulei atraumatice, sub anestezie topică (cremă).

Detalii Umplere șanțuri nazogeniene

Rinocorecția cu acid hialuronic este o procedură estetică minim invazivă, care îmbunătățește aspectul estetic al nasului, rapid, fără durere și fără a fi necesară o perioadă de recuperare.

Detalii Rinoplastie non-chirurgicală

Beauty Cocktail sau Mezoterapia este un tratament facial minim invaziv, ce presupune injectarea unui cocktail terapeutic, format din acid hialuronic, vitamine, minerale antioxidanți și aminoaicizi, în piele.

Detalii Mezoterapie facială

PRP (Platelet Rich Plasma), cunoscută și sub numele de Terapia Vampir este o procedură minim invazivă, care presupune injectarea cu plasmă proprie bogată în trombocite, în piele, care va duce la biorevitalizarea și rejuvenarea pielii.

Detalii Terapia Vampir

Mezoterapia fracționată sau Microneedlingul este o procedură minim invazivă de regenerare/rejuvenare facială.

Procedura se realizează cu un dispozitiv medical cu microace detașabile, de unică folosință, care pătrund în stratul superficial al pielii, stimulând secreția de colagen și elasitină.

Detalii Dermapen

Reconturarea mandibulară cu acid hialuronic este o procedură minim invazivă, perfectă pentru a reface conturul mandibular și a vă armoniza perfect trăsăturile faciale. Acest tratament este recomandat atunci când vă doriți o linie a mandibulei mai definită, uniformă sau pentru corectarea asimetriilor.

Detalii Reconturare facială

Medicină estetică minim invazivă în Galați

Estomparea cearcănelor este o procedură minim invazivă, non chirurgicală, care constă în injectarea cu acid hialuronic în zonele afectate, pentru a umple zonele adâncite de sub ochi și totodată oferă și o ușoară depigmentare a zonei.

Detalii umplere cearcăne

Mâinile noastre sunt expuse constant unor factori de mediu ca: substanțe chimice, soare, frig. Aceștia afectează țesutul, diminuând elasticitatea, volumul și vascularizația de la acest nivel. Astfel își fac apariția ridurile, petele pigmentare, pielea devine laxă și subțire, iar venele devin proeminente, elemente care trădează vârstă.

Detalii Rejuvenare mâinilor

Din cauza înaintării în vârstă, a expunerii la soare, a pierderii în greutate, pielea își pierde din elasticitate, grăsime și colagen.  Pentru redobândirea geometriei faciale și a unui aspect întinerit, medicii Swiss EstetiX recomandă liftingul cu fire PDO.

Detalii Lifting facial cu fire PDO

Lipoliza chimica este o procedură non-invazivă, care constă în injectarea unor substanțe active, care au rolul de a topi depozitele  localizate de țesut adipos.

Medicii Swiss EstetiX recomandă acest tratament persoanelor care nu au reușit să scape de micile depozite de grăsime nedorite prin dietă sau sport.

Detalii Lipoliză injectabilă

Celulita este un proces degenerativ cronic al țesutului adipos care implică schimbări la nivelul texturii pielii. Incidența crescută în rândul femeilor tinere a determinat dezvoltarea tratamentelor în vederea rezolvării acestei probleme.

Procedura este minim invazivă și presupune realizarea unor microinjecții prin care se introduce în zona țintă un cocktail de substanțe active.

Detalii tratamentul celulitei

Depigmentarea cearcănelor este o procedură non chirurgicală, minim invazivă, care constă în injectarea unui cocktail de substanțe cu vitamina C, cu rol antioxidant, în zonele afectate.

Detalii depigmentare cearcăne

Procedura de Slimming Face este o procedură non chirurgicală, minim invazivă, care are rolul de a remodela linia mandibulară, prin injectarea cu toxină botulinică, în mușchiul maseter. În urma injectării, mușchiul maseter se relaxează, astfel că obținem un aspect al feței mai sculptat, mai alungit.

Detalii slimming face

Lipoliza chimica este o procedură non-invazivă, care constă în injectarea unor substanțe active, care au rolul de a topi depozitele localizate de țesut adipos.

Medicii Swiss EstetiX recomandă acest tratament persoanelor care nu au reușit să scape de micile depozite de grăsime nedorite prin dietă sau sport.

Detalii tratarea gușii

Hiperhidroza este, de fapt, transpirația excesivă, o problemă extrem de deranjată de care, atât femeile cât și bărbații se lovesc și care poate afecta încrederea în sine. Această afecţiune reprezintă, de fapt, un răspuns exagerat dat de glandele sudoripare, consecinţa sa fiind cresterea cantităţii de transpirație, peste limita considerată normală.

Detalii tratamentul transpirației excesive

Corectarea bărbiei cu acid hialuronic este o metodă de modelare a bărbiei prea puțin definite, în scopul imbunătățirii aspectului porțiunii inferioare a feței, echilibrării și restabilirii proporțiilor.
Pentru a avea un confort deplin se va folosi cremă anestezică sau anestezie locală.
Acidul hialuronic se injectează la nivelul mentonului (bărbiei) profund pentru a mări din interior și a oferi un aspect natural.

Detalii augmentare menton cu acid hialuronic

Medicină estetică minim invazivă în Galați

Procedura constă în microinjecţii cu substanțe nutritive, efectuate pe toată suprafața scalpului pentru a stopa căderea părului și a încuraja procesul natural de regenerare al părului.

Detalii tratament pentru creșterea părului

Procedura se realizează cu un dispozitiv medical cu microace detașabile, de unică folosință, care pătrund în stratul superficial al pielii, stimulând secreția de colagen și elasitină.

Acele penetrează pielea la diverse adâncimi cuprinse între 0.5 și 2.5 mm, cu intensități diferinte, în funcție de zonă, dar și de necesitățile pacientului, astfel încât rezultatul să fie unul optim.

Detalii terapia cu microace

Un lifting de sprâncene poate atenua ridurile faciale, poate ridica sprâncenele și poate restabili un aspect mai delicat și mai plăcut.

Detalii lifting sprâncene

Estomparea cearcănelor este o procedură minim invazivă, non chirurgicală, care constă în injectarea cu acid hialuronic în zonele afectate, pentru a umple zonele adâncite de sub ochi și totodată oferă și o ușoară depigmentare a zonei.

Detalii estompare cearcăne

Tratamentul Cat Eyes este o nouă procedură minim invazivă ce ridică unghiul exterior al ochilor și ajută la obținerea unei “priviri de pisică”.

Detalii cat eyes

Eliminarea negilor cu Cryopen este procedura rapida si eficientă care se folosește pentru îndepărtarea negilor, pistruilor și a petelor de vârsta sau de soare.

Detalii eliminarea negilor

Gambele groase pot fi întâlnite atât în cazul persoanelor mai plinuțe, cât și în cazul celor suple. Una dintre cauzele gleznelor groase poate fi și prezența sportului excesiv în viața pacientului, a dansului sau pur și simplu gambe mai proeminente pot fi o trăsătură ereditară. Acest lucru poate crea un adevărat disconfort posesorilor, astfel încât aceștia încearcă o mulțime de metode pentru a rezolva această problemă.

Detalii subțierea gambelor

Blefaroplastia cu plasma IQ este o procedură nonchirurgicală, minim invazivă, care se adresează  persoanelor care își doresc corectarea pleoapei căzute sau estomparea pungilor inestetice de sub ochi.

Detalii blefaroplastie cu plasma IQ

Gummy smile sau zâmbetul gingival este o problemă estetică de care mulți ne lovim. Dacă ești complexat că în momentul în care zâmbești, pe lângă dinți, buza superioară se ridică atât de tare, încât se observă și gingia, acest tratament te poate ajuta.

Detalii tratament zâmbet gingival

Servicii ortopedie în Galați

 • Consultație inițială
 • Consultație de control
 • Infiltrații intra-articulare cu ostenil/diprophos/xilina/prp
 • Cură chirurgicală unghie încarnată
 • Îndepărtare fire de sutură
 • Puncție evacuatorie articulară
 • Puncție evacuatorie burse
 • Referat medical
 • Pansament
 • Infiltrație șold
tratamente dermatologice

Servicii dermatologice în Galați

 • Consultație dermatologie medic specialist
 • Dermatoscopie
 • Incizie chist
 • Electrocauterizare papiloame
 • Cură chirurgicală unghie încarnată
 • Excizie chirurgicală cu lambou
 • Scleroterapie varice
 • Sutură plagă
 • Incizie și drenaj furuncule/abcese

Servicii cosmetică în Severin

 • Pigmentare buze
 • Micropigmentare sprâncene
 • Pigmentare contur pleoape
 • Extensii gene
 • Curățare ten cu spatulă ultrasunete
 • Măști/măști faciale bio
 • Epilat lung/scurt/inghinal total/axilă/spate/lombar/brațe/mustață/pomeți/abdoment
 • Tratament curățare/regenerare/facial anti-age/ facial ten uscat/iritat/acneic
 • Extracții puncte negre și albe
 • Gomaj
 • Microneedling
 • PRX-T33 Biorevitalizare
 • Peeling chimic
 • Masaj facial
 • Pensat
 • Vopsit sprâncene/sprâncene henna
 • Microdermabraziune
 • Laminare gene și sprâncene
 • Tratament împotriva celulitei/vergeturi
 • Vopsit gene

Consultații și plan de tratament în Galați

 • Ginecologie/consultații ginecologice și analize
 • Chirurgie Bariatică – Gastric Sleeve
 • Implant de păr (Metoda FUE, Metoda DHI)
 • Dermatologie
 • ORL
 • Ortopedie
 • Nutriție
 • Chirurgie plastică

Opinii Swiss Clinics Galați

O experiența frumoasa, in cadrul unei clinici pe care o recomanda profesionalismul și devotamentul fata de paciente ? foarte incantata de rezultatele obținute!

 • Oana ⭐⭐⭐⭐⭐

Cea mai buna clinica din Galati! Foarte multumita de proceduri. Recomand cu drag❤️

 • Andreea Ionescu ⭐⭐⭐⭐⭐

O experiență frumoasa.
Cei mai buni medici.
Recomand.

 • Nicoleta Cojocaru ⭐⭐⭐⭐⭐

Unde ne găsești

Dorești programare?