Lipoaspiratie abdomen "Tehnica VASER Shape" - Swiss Clinics București

Ce este LIPOSUCTIA CU ULTRASUNETE
VASER PRO HIGH DEFINITION?

 VASER LIPO (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) este o tehnica chirurgicala avansata de conturare a corpului, in care se utilizeaza energia produsa de ultrasunete, pentru a indeparta grasimea nedorita. Acesta procedura ofera un contur estetic delicat al corpului, care are un randament si o eficacitate, extrem de precise.

 VASER LIPO (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) este o tehnica chirurgicala avansata de conturare a corpului, in care se utilizeaza energia produsa de ultrasunete, pentru a indeparta grasimea nedorita. Acesta procedura ofera un contur estetic delicat al corpului, care are un randament si o eficacitate, extrem de precise.

Vaser este o tehnică lipo avansată în care undele sonore vizează doar grăsimea. Din acest motiv, în timpul operației nu apar deteriorări ale țesuturilor. Vaser folosește energia ultrasonică pentru a disloca celulele adipoase, urmand să fie îndepărtate printr-un proces numit lipoaspiratie. În organism, celulele adipoase sunt conectate între ele prin țesut conjunctiv.

Vaser și-a luat locul printre

cele mai avansate și fiabile

metode de liposucție.

Cea mai noua tehnica, cum ar fi liposucția asistată Vaser, permit sculptarea si crearea unei forme realiste, tridimensionale, zonelor tratate, oferind un aspect mai natural și mai muscular.

Avantajele liposucției cu
ultrasunete VASER PRO HD:

Care sunt diferentele dintre Liposuctia
clasica si Vaser Pro High Definition?

Principalele beneficii ale tehnologiei VASER Pro High Definition sunt modul de indepartare a grasimii si tipurile de tratamente care se pot realiza. Vaser Lipo selecteaza tesutul adipos fara a afecta si alte tesuturi si il emulsioneaza, permitand in final o imbunatatire rapida a aspectului pielii din zona tratata.

Spre deosebire de liposuctia clavsica sau cea lipoaspiratia asistata laser, in care se utilizeaza lumina laser pentru a distruge celulele adipoase,care afecteaza insa si alte tesuturi importante din zona, Vaser Lipo permite asipratia depozitelor de grasime delicat fara a afecta alte tesuri.

Lipoaspiratia VASER Pro High Definition minimizeaza riscul aparitiei unor leziuni la nivelul celorlalte tesuturi din proximitatea zonei tratate.

Liposucția VASER Pro High Definition este o procedură avansată de liposculptură care defineste în mod strategic corpul, prin îndepărtarea grăsimii din zonele problematice.

Dacă liposucția tradițională este considerata o procedura dureroasa postoperatorie, liposucția VASER Pro High Definition va garanteaza o recuperare considerabil mai usoara, cu discomfort minim, datorita echipamentului de ultima generatie.

Foarte important : cicatricile sunt de dimensiuni reduse, aproape invizibile.

Care este timpul de recuperare dupa procedura de Liposucția VASER Pro High Definition ?

Liposuctia prin tehnica VASER Pro Hi-Def ne ofera posibilitatea unei remodelari corporale cu disconfort minim, cu rezultate avansate si cu recuperare rapida.

Timpul de recuperare al procedurii de liposuctie VASER Pro High Definition este scurt, pacientii putand sa-si reia activitatea cotidiana dupa o saptamana de la interventie.

Primele rezultate ale interventiei sunt vizibile imediat dupa operatie, iar cele finale dupa o perioada de
3-6 luni.

Recomandam cu strictete urmarea planului postoperator, prescris cu precizie de medic.
Imediat după operație, purtarea corsetului compresiv este obligatoriu. Corsetul joaca un rol foarte
important pentru o recuperare cat mai rapida, compresia ajutand la reducerea
umflăturilor și acumulării de lichid.

Rezultatale sunt vizibile imediat dupa finalizarea interventiei !

Riscurile liposucției cu ultrasunete VASER PRO HD :

Liposuctia cu ultrasunete VASER PRO High Definition este considerata o procedura sigura, cu risc scazut, si cu beneficia multiple.

Stiati ca in zonele tratate prin tehnica Vaser Lipo riscul de depunere al unor noi depozite de grasime este minim ?

Totusi, va recomandam sa aveti in vedere urmatoarele posibilele reactii post procedura: amorteala a corpului, umblaturi sau vanatai. Nu va ingrijorati, sunt normale si cu siguranta medicul va prescrie o reteta de preventive si ameliorare.

Ce presupune interventia de Lipofiling ?

Va recomandam efectuarea procedurii Vaser Lipo impreuna cu Lipofiling ( fese sau sani ).
Lipofiling-ul este o interventie prin care se realizeaza transferul de grasime proprie in zonele corpului cu scopul remodelarii sau maririi.

Durata: 2h – 5h
Anestezie: generală
Recuperare: 1 săptămână
Timp de spitalizare: 1 noapte

Care este pretul Liposuctiei VASER PRO High Definition?

Costul interventiei este personalizat in functie de zonele corporale unde se va realiza interventia.