Bio-Lifting cu Plasma Gel

                

Ce este bio-liftingul cu Plasmă Gel?

Este o metodă minim invazivă, netraumatică ce permite ca din plasma pacientului să se prepare un filler natural ce poate fi folosit pentru estomparea ridurilor profunde și/sau a șanțurilor nazogeniene. De asemenea acest tratament va redefini și volumetria facială.

 

Cum se efectuează?

Tehnica presupune recoltarea unei mici cantități de sânge de la pacient, care cu ajutorul unor kit-uri speciale, se centrifughează, cu scopul de a obține plasma care conține trombocite, celule care ajută la refacerea țesuturilor. 

 Plasma, prin tratare termică, în condiții specifice, se transformă într-un gel, care se injectează ulterior la nivelul țesuturilor pentru a umple ridurile sau pentru a reface volumetria facială.

 

Cât durează?

Procedura în sine durează aproximativ 60 de minute și se realizează sub anestezie topică (cremă anestezică), pentru confortul pacientului. Tratamentul nu necesită o perioadă de recuperare, pacientul putând să își reia activitățile curente. 

Pentru un rezultat optim se recomandă aproximativ 3 ședințe la interval de 3 luni, iar apoi una pe an, pentru a menține rezultatele. 

 

Beneficii:  

 

  • Umple și atenuează ridurile (de pe frunte, din jurul ochilor,  din zona bărbiei și a buzelor);
  • Reface volumetria facială;
  • Atenuează cicatricile post-acneice; 
  • Oferă luminozitate tenului;
  • Rejuvenează mâinile, decolteul și zona gâtului;
  • Stimulează vindecarea și estomparea cicatricilor rezultate în urma intervențiilor chirurgicale;
  • Reface elasticitatea și fermitatea pielii;

 

 

RECOMANDĂRI: 

Procedura poate fi efectuată  împreună cu alte proceduri  pentru rezultate optime.  

În funcție de necesitățile pacientului, medicul vă poate recomanda efectuarea tratamentului împreună cu alte proceduri precum: estomparea ridurilor, umplerea șanțurilor nazogeniene sau liftingul cu fire PDO.  

Preț: 700 €