lipoaspirație swiss clinics

Lipoaspirația

lipoaspirație clinica swiss

Lipoaspirația este un procedeu prin care este eliminată grăsimea nedorită din anumite zone ale corpului. Pacienții care apelează la această procedură vor să aibă un corp sculptat, bine definit, fără vergeturi și celulită. Swiss Clinics vă poate ajuta să obțineți cele mai bune rezultate și să aveți corpul pe care vi-l doriți. Câteodată, dietele speciale și sportul nu ne oferă rezultatele mult așteptate sau nu sunt atât de eficiente.

Lipoaspirația este una dintre cele mai solicitate intervenții estetice realizate în România. Noi, cei de la Swiss Clinics, oferim întotdeauna servicii de calitate prin care puteți să scăpați de grăsimea nedorită din anumite zone ale corpului.

Ce este lipoaspirația?

Lipoaspirația este una dintre cele mai eficiente proceduri chirurgicale de remodelare corporală prin care este eliminat surplusul de grăsime. Prin această intervenție se subțiază și redefinesc anumite zone ale corpului prin eliminarea depozitelor de grăsime în exces și îmbunătățirea conturului și proporției corpului.

ofertă lipoaspirație hidef vaser pro
ofertă lipoaspirație

Lipoaspirația nu este un tratament împotriva obezității sau un înlocuitor pentru exercițiile fizice sau diete. De asemenea, această intervenție nu vă va ajuta să scăpați de celulită. Lipoaspirația remodelează conturul corporal în zonele cu acumulare excesivă de grăsime. Astfel, nu va exista o disproporție cu restul corpului.

În cadrul Swiss Clinics puteți să beneficiați de proceduri de lipoaspirație pentru următoarele zone:

 • obraz, bărbie, gât
 • membre superioare
 • torace anterior si posterior
 • abdomen și talie
 • șolduri și fese
 • coapse
 • regiunea internă a genunchilor
 • gambe și gleznă
slider-2-lipoaspiratie

Cum se realizează lipoaspirația?

Procedeul de lipoaspirație se poate realiza printr-o intervenție chirurgicală sau prin diferite aparate revoluționare.

Intervenția chirurgicală presupune mici incizii în zonele de interes prin care se introduc canule de lipoaspirație cu care se efectuează procedura. Aceste canule sunt conectate la un aspirator chirurgical, aparat de vibrolipoaspirație sau la seringi.

Pentru zonele mici, precum la nivelul buzelor, feselor, feței sau a depresiunilor din alte regiuni se utilizează seringi.

După o consultație cu medicul estetician, se va alege metoda cea mai eficientă pentru fiecare pacient în parte.

lipoaspirație bărbie dublă

Lipoaspirație chirurgicală pentru bărbia dublă

Lipoaspiraţia bărbiei duble sau a gușii este o intervenție chirurgicală care presupune îndepărtarea surplusului adipos din acea zonă.

Intervenția se efectuează sub anestezie locală, astfel că pacientul nu resimte nici un fel de durere sau disconfort pe perioada procedurii.

Durata, în medie, este cuprinsă între 30 și 40 de minute.

După operaţie, pacientul trebuie să poarte un garment special, care va putea fi îndepărtat după sfaturile medicului.

Preț lipoaspirație chirurgicală pentru bărbia dublă: 1400- 1800 €

Lipoaspirație coapse externe/interne

În cadrul clinicii de estetică Swiss este disponibilă și intervenția chirurgicală de lipoaspirație coapse interne/externe.

Lipoaspirația nu se recomandă persoanelor cu exces de piele. În aceste cazuri se apelează la liftingul corporal.

Dispoziția grăsimii este diferită la cele două sexe. La femei, grăsimea se depozitează preponderent la nivelul coapselor externe (așa numitele “aripioare”), coapselor interne, pe șolduri și flancurile abdominale.

Operația implică mai multe incizii mici, de circa 3-4 mm, și durează între 1 și 4 ore, în funcție de cantitatea de grăsime îndepărtată. Lipoaspirația se face cu ajutorul unor canule speciale care sunt conectate la un dispozitiv performant, care va aspira depozitele de grăsime.

Preț lipoaspiratie coapse externe/interne: 3500 – 3800€

lipoaspirație coapse

Alte prețuri lipoaspirație

Lipoaspirație clasică: 2500 – 3000€

Lipoaspirație gambe: 2500€

Lipoaspirație clasică gambe: 2500€

Lipoaspirație genunchi: 2500€

Lipoaspirație clasică genunchi: 2200€

lipoaspirație tehnica vaser shape

Lipoaspirație cu Tehnica Vaser Shape

În cadrul Swiss Clinics, lipoaspirația se poate realiza și cu Tehnica Vaser Lipo (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance). Este o tehnică chirurgicală avansată de conturare a corpului, care utilizează energia produsă de ultrasunete pentru a îndepărta grăsimea nedorită.

Ceea ce deosebește VASER Lipo de alte proceduri de liposucție (precum cea clasică sau cea asistată laser), este capacitatea tehnologiei VASER de a distinge între țesutul adipos și celelalte structuri (vase de sânge, nervi, țesuturi de legătură). Datorită acestei inovații, lipoaspirația VASER minimizează riscul apariției unor leziuni la nivelul celorlalte țesuturi din proximitatea zonei tratate.

Intervențiile chirurgicale de lipoaspirație au devenit în ultimii ani din ce în ce mai numeroase în rândul persoanelor dornice să obțină un corp perfect remodelat.

Cu ajutorul acestei proceduri, țesutul adipos este selectat și îndepărtat, fără ca nici un alt țesut să fie afectat. În final pacientul va putea observa o îmbunătățire rapidă a aspectului pielii din zona tratată.

Lipoaspirația cu Vaser Shape se poate utiliza pentru zona brațelor, cu un disconfort minim și cu rezultate excepționale. Recuperarea este rapidă. Această tehnică este recomandată atât bărbaților, cât și femeilor.

Lipoaspirație brațe cu Vaser SHAPE

Lipoaspirația brațelor prin tehnica VASER shape cu ultrasunete ne oferă posibilitatea unei remodelări corporale cu disconfort minim, cu rezultate superbe și cu recuperare rapidă.

Tratamentul VASER este recomandat atât femeilor cât și bărbaților. Principalele beneficii ale tehnologiei VASER sunt modul de îndepărtare a grăsimii și tipurile de tratamente care se pot realiza.

Cu ajutorul acestei proceduri țesutul adipos este selectat și îndepărtat, fără ca nici un alt țesut să fie afectat. În final, pacientul va putea observa o îmbunătățire rapidă a aspectului pielii din zona tratată.

Preț lipoaspirație brațe “Tehnica VASER Shape”: 2500 €

Preț lipoaspirație clasică: 2100 €

lipoaspiratie brate
lipoaspiratie indicatii pre-operatorii

Lipoaspirația cu Vaser Shape – indicații pre-operatorii

Înainte de intervenția de lipoaspirație cu Vaser Shape, clinica Swiss vă recomandă următoarele:

 • este interzisă administrarea aspirinei și a medicamentelor ce o conțin, cu 2 săptămâni înainte de operație;
 • trebuie să anunțați chirurgul și medicul anestezist dacă aveți probleme medicale. De exemplu: tensiune, probleme vasculare, infarct, diabet, probleme pulmonare, probleme cu sângerarea, epilepsie, probleme neurologice, alergii la diverse medicamente;
 • trebuie să anunțați medicul dacă purtați proteze dentare sau lentile de contact;
 • reveniți la fumat dupa ce v-ați vindecat în totalitate;
 • evitați să vă expuneți în exces la soare înainte de operație, în special regiunea care va fi operată;
 • nu urmați o dietă strictă înainte de operație deoarece poate întarzia vindecarea;
 • daca răciți sau faceți o infecție de orice fel, operația trebuie amânată.

Lipoaspirația cu Vaser Shape – indicații post-operatorii

După intervenția de lipoaspirație cu Vaser Shape, Swiss Clinics vă recomandă următoarele:

 • în primele zile dupa intervenție, trebuie să te odihnești și să urmezi tratament cu antibiotice și analgezice;
 • este necesar masajul de drenaj, având drept scop stimularea circulației de întoarcere în vasele limfatice. Ca urmare, se realizează o mai bună evacuare a lichidelor în surplus din organism și o mai bună drenare a toxinelor;
 • pentru a minimaliza inflamarea, învinețirea și acumularea lichidului, este OBLIGATORIU purtarea unui corset compresiv timp de 3 luni și este recomandat ca părțile anatomice tratate să stea în poziție ridicată, pe cât posibil, întrucât să reducem formarea cutelor formate de corset;
 • este indicat mersul pentru a evita tumefierea și pentru a preveni formarea cheagurilor de sânge;
 • zona exploatată se va învineți, cel mai probabil; este normal ca echimozele să dureze câteva săptămâni. Vă recomandăm să folosiți crema de arnică pe zona problematică;
 • în cazul fumătorilor, reluarea fumatului se poate face după vindecarea zonelor unde s-a realizat intervenția, în totalitate;
 • alcoolul este nerecomandat pe durata luării analgezicelor;
 • exercițiile fizice intense sunt nerecomandate, chiar și după câteva săptămâni de la operație;
 • vă reamintim: o alimentație sănătoasă înseamnă echilibru și diversitate.
 • nu recomandăm expunerea la soare și căldură timp de 2 luni, pe durata purtării corsetului compresiv elastic, deoarece poate determina inflamarea.
lipoaspiratie indicatii post-operatorii

Îți dorești și tu procedura de lipoaspirație?

Procedura de lipoaspirație este disponibilă în cadrul clinicii de estetică Swiss.

Vino chiar acum la Swiss Clinics pentru o consultație cu unul dintre medicii noștri specialiști pentru a afla mai multe despre ce presupune intervenția chirurgicală de lipoaspirație.

Opinii procedură lipoaspirație la Swiss Clinics

Swiss Doctors are the best! Tocmai ce am ieșit de la ei în urma procedurii de lipoaspirație. Eu am ales tehnica Vaser Shape și sunt foarte mulțumită de rezultate! Recomand tuturor celor care vor să scape de grăsimea abdominală.
 • Ioana-Andreea Dorohoi ⭐⭐⭐⭐⭐

Profesionalismul întregii echipe este cel care îți oferă siguranța că orice procedură ai alege, totul va decurge conform cerințelor tale. În al doilea rând, am doar cuvinte de laudă în ceea ce privește maniera de lucru a medicilor Swiss. Am ales să-mi subțiez brațele, simțindu-mă inconfortabil să port constant haine cu mâneci lungi. Acum nu mai am această problemă.
Vă recomand cu drag!
♥️♥️♥️

 • Dana Neacsu ⭐⭐⭐⭐⭐

Mulțumesc echipei Swiss EstetiX pentru primirea călduroasă, pentru rezultatele minunate în urma procedurii de lipoaspirație a abdomenului și pentru profesionalismul de care dați dovadă. ? Eu deja vin la voi de mulți ani și niciodată nu am plecat nemulțumită. Ne vedem curând! ?

 • Marina Allexandra ⭐⭐⭐⭐⭐

Lipoaspirație – întrebări frecvente

intrebari frecvente lipoaspiratie

Pentru ce zone ale corpului se poate folosi procedura de lipoaspirație?

Cu ajutorul lipoaspiraţiei se poate elimina excesul de grăsime din diferite părţi ale corpului: abdomen, şolduri, coapse, fese, braţe, spate, gambe, glezne, torace și guşă.

Care sunt riscurile lipoaspirației?

Riscurile lipoaspirației sunt aceleași ca și în cazul oricărei alte intervenții chirurgicale: sângerare, infecție sau acumularea de lichide în zona operată.

Cum mă pregătesc pentru lipoaspirație?

– considerații prechirurgicale, teste de diagnostic și medicație necesară
– instrucțiuni cu privire la ziua intervenției
– informații despre anestezia aleasă
– informații despre îngrijirile postoperatorii

Dorești programare?