Ce sunt șanțurile nazogeniene? 

Șanțurile nazogeniene sunt ridurile/liniile care se întind de la baza nasului, până la colțurile gurii, care se evidențiază atunci când zâmbim.

Acestea se formează adesea din cauza expresiilor faciale repetate, pierderea volumului facial, scăderea elasticității pielii, expunerea îndelungată la soare, scăderea în greutate.

O dată cu trecerea timpului acestea se adâncesc.

Cum se efectuează procedura?

Procedura constă în injectarea cu acid hialuronic în zonele afectate, astfel încât pielea să își recapete elasticitatea și volumul. Trebuie să știți că procedura nu este dureroasă, deoarece aceasta se realizează cu ajutorul canulei atraumatice, sub anestezie topică (cremă).

Cât durează?

Intervenția în sine durează doar 30 de minute, nu este dureroasă, iar efectele sunt vizibile imediat. Remanența, în funcție de organismul și stilul de viață al fiecărui pacient, este de 6-8 luni, conform producătorului.

Recomandări: 

Pentru un rezultat optim, medicii recomandă ca această procedură să fie realizată împreună cu volumizarea pomeților, pentru recăpătarea volumului facial.

În cazul persoanelor de peste 35 de ani, o dată cu umplerea șanțurilor nazogeniene este indicată și procedura de marionette lines (ridurile din colțurile gurii), pentru un rezultat armonios.

Ce trebuie să știți?

În urma consultației, medicul vă va recomanda tipul și cantitatea de acid potrivite necesităților dumneavoastră.

Șanțuri nazogeniene se poate realiza si prin intermediul procedurii de Lipofilling si prin Biolifting cu plasma gen

Preț: 230 – 350 € / 1 ml

Pentru un rezultat optim recomandăm și procedura de volumizare a pomeților.

Dorești programare?