IMPLANT MAMAR

implant mamar

Te încântă ideea de implant mamar, însă nu știi ce presupune această intervenție?

Clinica Swiss este recunoscută pentru calitatea serviciilor oferite atât femeilor, cât și bărbaților, ajutând clienții care ne pășesc pragul să-și recapete încrederea în sine.

Implant mamar sau augmentarea mamară se referă la operația de mărire a sânilor cu implanturi de silicon.

Pacientele care apelează la această intervenție sunt cele care doresc un bust mai mare și vor să se simtă mai bine în pielea lor.

De asemenea, femeile care au suferit o mastectomie (extirparea întreagă saau parțială a sânului afectat de cancer de sân) apelează la această metodă de reconstrucție mamară. Pierderea acestui organ reprezintă un moment dificil pentru orice femeie care s-a confruntat cu această boală cruntă.

De aceea, noi cei de la Clinica Swiss dorim să le ajutăm pe femei să-și recapete încrederea în sine și să se simtă feminine din nou.

Oferta lunii

Ce presupune un implant mamar?

Femeile apelează la implant mamar din dorința de a avea un bust mai mare și pentru fi mai atrăgătoare. Operația de mărire a sânilor presupune introducerea unui implant mamar în spatele glandei mamare (retroglandular) sau în spatele mușchiului pectoral (retromuscular). Fiecare dintre aceste tehnici prezintă anumite avantaje și dezavantaje, iar în cadrul unei consultații în prealabil medicul estetician va recomanda cea mai potrivită variantă pentru tine.

Cum se introduce un implant mamar?

Operația de implant mamar se efectuează sub anestezie generală și durează 1-2 ore. Există 3 tipuri de incizii pentru introducerea implanturilor mamare:

  • Incizie periareolară
  • Incizie axilară
  • Incizie la nivelul șanțului inframamar

Implantul mamar se poziționează în buzunarul submuscular, iar în anumite situații se poate pune subglandular. Operația se închide cu 3 straturi de sutură, cea mai nesemnificativă fiind sutura intradermică, care are aspectul unei linii fine.

Implant mamar before and after

Cine poate apela la implant mamar?

Pentru implant mamar pot apela toate femeile, chiar începând cu vârsta de 22 ani (vârsta recomandată de FDA – Food and Drug Administration). Situațiile principale în care pacienta alege operația de mărire a sânilor sunt:

  • În cazul sânilor asimetrici – toate femeile au sânii asimetrici, însă câteodată diferențele dintre ei pot fi destul de mari. Această imperfecțiune poate fi corectată cu ajutorul implanturilor mamare
  • În cazul sânilor hipotrofici – nu este o problemă medicală, însă sânii prea mici pot provoca anumite frustrări și o stimă de sime scăzută pentru anumite femei
  • În cazul mastectomiei mamare – femeile care au suferit de cancer de sân și au trebuit să suporte o intervenție de mastectomie mamară, au nevoie de implant mamar pentru o reconstrucție mamară și pentru a-și recăpăta încrederea în sine.
  • În cazul malformațiilor congenitale – aplazia mamară, caracterizată prin absența dezvoltării glandei mamare sau sânii tuberoși

Operația de mărire a sânilor nu reprezintă mereu un simplu moft, doar o soluție de natură estetică, ci și o intervenție pentru corectarea anumitor imperfecțiuni.

Tipuri si preturi implant mamar la Swiss Clinics

Implant mamar rotund arion
Implant mamar rotund mentor
implant mentor anatomic
Implant mamar motiva
Implant mamar polytech

Medicii nostri

Implant mamar – înainte si dupa operatie

Înainte de a operație de mărire a sânilor cu implant mamar se evaluează starea de sănătate (eventualele boli, alergii, medicamente pe care le iei). Ulterior se recomandă efectuarea unei ecografii/mamografii a sânilor și analize de sânge.

Înainte de operație se recomandă evitarea utilizării cu cel puțin 14 zile a medicamentelor de tip anti-inflamator (aspirină, nurofen, ketonal – favorizează sângerarea). De asemenea, fumatul trebuie oprit.

După operația de mărire a sânilor trebuie evitat efortul fizic și sportul timp de cel puțin 6 săptămâni. De asemenea, trebuie evitată purtarea centurii de siguranță timp de cel puțin 3 săptămâni. Pacienta nu trebuie să conducă mașina timp de 3 săptămâni după operație.

După 3 săptămâni de la operație, pacienta trebuie să-și maseze sânii pentru a reduce riscul de formare a capsulei. Medicul chirurg vă va furniza toate indicațiile necesare post-operatorii, pe care trebuie să le respectați cu strictețe, pentru a evita apariția complicațiilor.

Mai multe dintre recomandările post-operatorii le puteți găsi aici.

poza-slider

Îti doresti si tu implant mamar?

Operația de implant mamar îți conferă o formă atractivă și sexy a sânilor și astfel vei uita de complexe și vei avea mai multă încredere în tine.

Augmentarea mamară este o intervenție chirurgicală la care puteți apela cu încredere în cadrul clinicii Swiss, echipa noastră fiind formată de medici esteticieni competenți cu experiența necesară de a vă îndeplini așteptările cu privire la această intervenție.

Operația de mărire a sânilor este o intervenție la care apelează majoritatea femeilor ce vor să-și îmbunătățească aspectul sânilor și pentru a le reda un aspect ferm, tonifiat și pentru a-și recăpăta încrederea în sine.

Opinii interventie implant mamar la Swiss Clinics

Super încântată si mulțumită de serviciile oferite în cadrul clinicii Swiss, de fiecare data când merg aici întreg personalul sta la dispoziția fiecărei persoane și gata pregătit pentru a mulțumi pe toată lumea. Va mulțumesc foarte mult, recomand cu toată căldura Swiss Clinics❤️

  • Florentina Gheorghe ⭐⭐⭐⭐⭐

Va recomand cu încredere sa va duceți la aceasta clinica. Eu mi-am făcut o operație de mărire a sânilor și de asemenea mi-am marit buzele cu acid hialuronic. Doctori profesioniști și serioși. M-au înțeles de la început ce vreau și m-au sfatuit. Rezultatul a fost pe măsură și revin cu drag la ei. La intrate veți fi întâmpinați de domnișoare drăguțe, prietenoase și zâmbitoare.

  • Adina Galesanu ⭐⭐⭐⭐⭐

Aceasta clinica a reușit sa imi redea increderea in mine!
Dupa cateva consultatii la diversi medici, am decis sa imi maresc sanii la Swiss. Sunt convinsa ca am luat cea mai buna decizie pentru ca rezultatul este wow. Va mulțumesc, Swiss!! ???

  • Voinea Andreea ⭐⭐⭐⭐⭐

Implant mamar – întrebari frecvente

intrebari frecvente implant mamar

Cum alegi mărimea de implant potrivită?

În cadrul consultației vom discuta despre tot ceea ce presupune intervenția, iar specialiștii Swiss, îți vor răspunde tuturor întrebărilor. Vom face măsuratori, vom discuta și vom alege împreuna implantul siliconic care se potrivește cel mai bine pentru tine. Nu există un implant ideal pentru toate persoanele! Alegerea depinde de conformația sânilor tăi și de ceea ce îți dorești să obții.

Pot să mă expun la soare după operația de mărire a sânilor?

După operația de mărire a sânilor nu este recomandată expunerea la soare cel puțin o lună după intervenție. După această perioadă, puteți să vă relaxați pe plajă cu expunere moderată, însă solarul este exclus. Cicatricile trebuie protejate atunci când stați pe plajă, altfel acestea se vor colora diferit și vor căpăta un aspect inestetic.

Există complicații după operația de mărire a sânilor cu implant mamar?

Implanturile mamare nu afectează alăptatul și nici nu sporesc riscul apariției cancerului mamar. Printre riscurile care pot apărea în urma intervenției de mărire a sânilor se numără apariția sângerării, având în vedere că zona operată este una sensibila, puternic vascularizata. O astfel de complicație se rezolvă rapid, imediat ce este identificată sursa sângerării. De asemenea, ca orice altă intervenție chirurgicală, și aceasta implică riscul unei infecții.

Cât timp trebuie purtată bustiera specială?

După operația de mărire a sânilor bustiera specială trebuie purtată aproximativ două luni, atât ziua, cât și noaptea.

Când poate fi reluată activitatea sexuală?

După operația de mărire a sânilor cu implanturi mamare, activitatea sexuală poate fi reluată chiar după prima săptămână, cu condiția ca sânii să nu fie solicitați.

Doresti programare?