Implant Polytech Anatomic / Rotund - Swiss Clinics București

Implant
Anatomic / Rotund
3500 €

Implant
Anatomic / Rotund
3500 €

Implanturile mamare sunt disponibile în mai multe forme și dimensiuni.
Pentru a determina dimensiunea și forma adecvată pentru procedura de
augmentare a sânilor,echipa specialiștilor Swiss analizează și vă recomandă tipul de implant având în vedere trei factori principali: rezultatele pe care dorești să le obții, plasarea implantului mamar, tipul corpului, dimensiunea și forma sânilor.
Dacă optezi pentru tipurile de implant Polytech, beneficiile sunt următoare:

Implanturile mamare POLYTECH sunt umplute cu gel EasyFit ™, cu “efect de memorie” și consistență naturală la atingere. Datorită acestui lucru, implantul se întoarce întotdeauna la forma sa inițială, după deformare mecanică
moderată. Practic, după momentul în care se aplică asupra lui o presiune nu foarte puternică, își revine imediat la conturul său natural.

 • Implanturile mamare POLYTECH sunt anatomice sau rotunde.
 • Implanturile anatomice POLYTECH vă ajută să păstrați netezimea
  contururilor sânilor și la atingere nu diferă de glandele mamare naturale.
 • Implanturile rotunde sunt cele mai solicitate, aproximativ 9 din 10 femei preferându-le, deoarece au fost primele inventate si utilizate in operatiile de augumentare a sânilor.
 • În plus, acest tip de implant augumentează sânii atât în partea de sus, cât și în partea de jos, având efect “push-up”.
 • Implanturile rotunde pot crea impresia de naturalete, de bust natural, dacă medicul chirurg amplasează implanturile sub mușchi.

  [cf7ic]

  Twenty20 need two images.
  Twenty20 need two images.
  Twenty20 need two images.
  Twenty20 need two images.