Volumizare
Tample

  Solicita o programare in orasul tau

  Formular de contact

  Ne puteți contacta și la +40799 822 884

  Cui i se adreseaza aceasta procedura ?

  Tratamentul de volumizare tample este recomandat pentru orice persoana care isi doreste tample bine definite si o fata simetrica, in special pentru femeile sau barbatii care s-au confruntat cu pierderi in greutate.

  Inaintarea in varsta afecteaza zona tamplelor, acestea urmanad sa isi piarda din volum, densitatea osoasa scade, iar pielea se subtiaza.
  Deoarece acidul hialuronic se gaseste in mod natural in corp, injectarea cu aceasta substanta are efect rapid si ajuta la volumizarea fetei.

  Ce trebuie să știți?

  Primul pas pentru volumizarea tamplelor este o consultatie detaliata cu medicul unde, in functie de forma fetei, stilul de viata si preferintele personale, specialistul Swiss iti va recomanda tipul de acid hialuronic si cantitatea necesara pentru nevoile tale.

  Cât durează?

  Procedura în sine durează doar 20 de minute, iar efectele ei sunt vizibile imediat. Intervenția nu presupune o perioadă de recuperare, astfel că pacientul își poate relua activitățile imediat după încheierea procedurii. Remanența, conform producătorului, este de până la 1 an, însă această perioadă poate să difere în funcție de organismul fiecărui pacient, dar și de stilul acestuia de viață.

  Recomandări:

  Dupa procedura, nu aplicati machiaj pentru 12 ore. Mai mult, in primele doua zile, evitati consumul de alcool, paracetamol, ibuprofen si efortul fizic prelungit.

  Consumati multe lichide pentru a asigura hidratarea pielii.

  Pret: 230€ – 350€

  *in funție de gama de Acid Hialuronic