hialuronidaza header

Hialuronidaza

Hialuronidaza reprezintă procesul prin care se topește acidul hialuronic injectat în excess au în mod eronat. De asemenea, pacienții apelează la această intervenție non-invazivă dacă acidul hialuronic a migrat. Astfel, hialuronidaza reprezintă tratamentul care corectează procedurile de înfrumuțesare pe bază de acid hialuronic.

Chiar dacă poate părea puțin copleșitor să vezi un rezultat eșuat la nivelul buzelor, nu trebuie să te simți copleșită. Din fericire, în cadrul Swiss Clinics veți avea posibilitatea să corectați greșeala medicul estetician la care ați apelat anterior.

Hialuronidaza reprezintă o enzimă care se topește acidul hialuronic acolo unde este în exces, unde a fost pus în mod eronat sau dacă a migrat.
Procedura presupune injectarea unei substanțe, care în doar câteva ore va topi acidul hialuronic, iar forma și volumul buzelor tale isi vor repacapa apectul natural.

Procedura nu este dureroasă, iar pacientul nu resimte nici un fel de durere pe parcursul tratamentului.

În ce constă procedura de hialuronidază?

Hialuronidaza constă în injectarea unei enzime care produce hidroliză, sau mai specific, degradarea acidului hialuronic.

Există două categorii de paciente care optează pentru această metodă:

  • Pacientele care din motive obiective aleg topirea acidului. Spre exemplu, formarea unor depresiuni la nivelul pleoapei inferioare, unde s-a injectat acidul hialuronic.
  • Pacintelele cărora li s-a injectat greșit sau prea mult acid hialuronic la nivelul buzelor.
  • Dacă apelați la această procedură pentru a scăpa de acidul migrat, însă totuși vă doriți buze senzuale, la doar 2 săptămâni după procedură puteți opta din nou pentru volumizarea buzelor.

Există diverse situații în care este necesară procedura de hialuronidază:

  • Migrarea acidului hialuronic – este cel mai des întâlnit caz în care este necesară hialuronidaza. De cele mai multe ori, acest fenomen are loc la nivelul buzelor, prin injectarea incorectă sau a unui volum mult prea mare dintr-o singură ședință, ceea ce poate produce depășirea conturului buzelor și asimetrii vizibile. De asemenea, acidul hialuronic se poate deplasa și din pomeți sau în regiunea cearcănelor.
  • Complicații sau efecte adverse – în anumite situații de injectare cu acid hialuronic pot exista anumite complicații sau pot exista reacții adverse.
  • Necroza – reprezintă una dintre cele mai grave consecințe ale injectării cu acid hialuronic. Dacă nu este tratată, pot rămâne semne permanente și poate să afecteze și funcționalitățile țesuturilor.

Multe femei apelează topirea acidului hialuronic cu hialuronidază.

Hialuronidaza este o substanță sub formă de pulbere care va fi reconstituită cu ser fiziologic de către medic și introdusă în zona cu acid hialuronic. Medicul poate folosi o cremă anestezică pe zona de piele ce urmează să fie tratată. Veți simți o ușoară senzație de usturime din cauza soluției, însă va fi ceva de moment. Pot apărea vânătăi la dizolvarea acidului hialuronic din zona cearcănelor.

Preț hialuronidaza

99 Euro

Hialuronidaza - înainte și după procedură

Înainte de intervenția cu hialuronidază, medicul vă va consulta pentru a verifica starea acidului hialuronic introdus.

Pentru a nu exista riscul de a avea reacții alergice la hialuronidază, se va efectua un test cutanat cu 30 de minute înainte de procedură.

Se pot observa rezultatele chiar imediat după procedura de hialuronidază, însă câteodată acestea pot fi mascate de edemul asociat.

După minim 2 săptămâni se pot observa rezultatele mult așteptate.

Câteodată, pot fi necesare mai multe ședințe de topire cu hialuronidază. Puteți să vă injectați din nou acid hialuronic după cel puțin două săptămâni de la intervenție.

super oferta

Hialuronidaza – apelați la Swiss pentru cele mai bune servicii

Procedura de hialuronidaza cearcăne este disponibilă în cadrul Swiss Clinics. Vino chiar acum la clinica Swiss pentru o consultație cu unul dintre medicii noștri specialiști pentru a afla mai multe despre ce presupune intervenția chirurgicală de hialuronidază.

Opinii intervenție hialuronidază la Swiss Clinics

Am apelat la această procedură pentru că nu eram mulțumită de aspectul buzelor mele. Prea mult acid hialuronic a dus la deformarea acestora și eram speriată. Prin intermediul intervenției de hialuronidază efectuată la Swiss Clinics am reușit să scap de excesul de acid hialuronic, iar acum buzele mele sunt perfecte!

Claudia Sandu ⭐⭐⭐⭐⭐

După ce mi-am injectat acid hialuronic la altă clinică, nu eram mulțumită de aspectul buzelor mele. Din fericire, cei de la Swiss Clinics au reușit să redea efectul dorit, pe care îl voiam, prin intermediul intervenției de hialuronidază! Acum buzele mele arată exact cum îmi doream!

 

Alexandra Pencu ⭐⭐⭐⭐⭐

Cei de la Swiss Clinics au reușit să corecteze aspectul buzelor mele prin intermediul intervenției de hialuronidază. Prea mult acid în buze poate duce la deformarea acestora, iar echipa din cadrul clinicii Swiss mi-au redat din nou încrederea în mine! Recomand cu drag Swiss Clinics!

 

Sabina Marcu ⭐⭐⭐⭐⭐

Întrebări frecvente - Hialuronidaza

implant mamar
Cât durează procedura de hialuronidază?
Procedura de hialuronidază durează aproximativ 30 de minute.
Există reacții adverse?
Procedura de hialuronidază nu are efecte adverse. Pot apărea vânătăi minore în zona cearcănelor, însă vor dispărea rapid.
Se poate injecta din nou acid hialuronic în zona tratată?
Este posibilă injectarea din nou cu acid hialuronic, însă trebuie să așteptați cel puțin două săptămâni de la intervenția cu hialuronidază.

Dorești programare?