Lipoaspiratie coapse externe/interne

Lipoaspirația este intervenţia chirurgicală prin care se îndepărtează grăsimea  în exces din anumite zone ale corpului.

Lipoaspirația nu se recomandă persoanelor cu exces de piele. În aceste cazuri se apelează la liftingul corporal.

Dispoziția grăsimii este diferită la cele două sexe. La femei grăsimea se depozitează preponderent la nivelul coapselor externe (așa numitele “aripioare”), coapselor interne, pe șolduri și flancurile abdominale. În cazul bărbaților, grăsimea se depozitează la nivelul abdomenului și a flancurilor.

Operația implică mai multe incizii mici de circa 3-4 mm, și durează între 1 și 4 ore, în funcție de cantitatea de grăsime îndepărtată. Lipoaspirația se face cu ajutorul unor canule speciale care sunt conectate la un dispozitiv performant, care va aspira depozitele de grăsime.

Lipoaspiratie VASER coapse externe/interne: 3500€

Lipoaspiratie clasica coapse externe/interne: 2500€

lipoaspirație coapse

Lipoaspirația este o procedură chirurgicală prin care se îndepărtează grăsimea aflată în exces în anumite zone ale corpului.
Regula de bază pentru operația de lipoaspirație este ca pacienta să fie în limita a 20% din greutatea ideală.
Lipoaspirația NU se adresează nici persoanelor cu exces de piele. În aceste cazuri se indică liftingul corporal.
Dispoziția grăsimii este diferită la cele două sexe. La femei grăsimea se depozitează preponderent la nivelul coapselor externe (așa numitele “aripioare”), coapselor interne, pe șolduri și în flancurile abdominale (dispoziție ginecoidă). La bărbați grăsimea se depozitează la nivelul abdomenului și a flancurilor (dispoziție androidă).
Lipoaspirația poate fi folosită ca tehnică adjuvantă în liftingurile faciale, pentru a îndepărta surplusul de grăsime din zona cervico-facială.

Lipoaspirația se poate face cu anestezie locală pentru depozitele cu anestezie generală. După realizarea anesteziei, medicul estetician va desena zonele care urmează să fie lipoaspirate apoi se va injecta în țesutul adipos ser fiziologic cu adrenalină, în vederea discoerii țesutului adipos. Operația implică mai multe incizii mici de circa 3-4 mm, și durează între 1 și 4 ore, în funcție de cantitatea de grăsime îndepărtată. Lipoaspirația se face cu ajutorul unor canule speciale care sunt conectate la un aspirator special care va aspira depozitele de grăsime.

Vrei mai multe detalii sau ai nevoie de o discuție aplicată pe situația ta?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!