Blefaroplastia nonchirurgicală cu Plasma IQ

Ce este Blefaroplastia cu Plasmă IQ?

Blefaroplastia cu plasma IQ este o procedură nonchirurgicală, minim invazivă, care se adresează  persoanelor care își doresc corectarea pleoapei căzute sau estomparea pungilor inestetice de sub ochi.

Plasma IQ este un tratament minim invaziv care îmbunătățește aspectul pielii și tratează excesul de piele atât din zona pleoapei superioare, cât și inferioare.

Ce presupune procedura?

Intervenția presupune crearea de plasmă între vârful aparatului utilizat și pielea pacientului, astfel încât colagenul este stimulat, la final creându-se efectul de lifting, întinerire și reconstrucție la nivelul zonei tratate.

Tratamentul presupune aplicarea dispozitivului de Plasma IQ în mai multe puncte ale zonei tratate, la distanțe mici, pe întreaga suprafață.

Cât durează?

Procedura în sine durează aproximativ 30 de minute, iar pe parcursul acesteia pacientul nu resimte absolut nici un disconfort. După intervenție, pacientul își poate relua activitățile curente, fără să fie nevoie de o perioadă de recuperare, ca în cazul Blefaroplastiei chirurgicale. Remanența este îndelungată, în funcție de organismul fiecărui pacient, dar și de stilul de viață al acestuia.

Recomandări:

În funcție de necesitățile și dorințele fiecărui pacient, medicul va recomanda numărul necesar de ședințe pentru un rezultat optim.

 

Preț: 200€ / ședință