Cum acționează tratamentul?

Juvederm Volite este un acid hialuronic de top, ce reușește să hidrateze în profunzime pielea. Pe lângă efectul de hidratare, cu ajutorul procedurii reușești să scapi de ridurile fine.

Mai mult, încă de la primul tratament vei putea observa faptul că pielea își recapătă elasticitatea, devine mai luminoasă, mai fermă.

 

Cum se efectuează?

Procedura se efectuează prin injectări multiple la nivelul feței, mâinilor sau a gâtului, în funcție de necesitățile și dorințele fiecărui pacient.

Procedura nu este dureroasă, astfel că pacientul nu resimte nici un disconfort sau durere pe parcursul tratamentului.

Cât durează?

Procedura în sine durează aproximativ 30 de minute, iar rezultatele sunt vizibile după prima ședință. Rezultatele, conform producătorului, sunt vizibile până la 9 luni, timp în care tu te vei bucura de o piele fină, perfectă, cu un tonus și elasticitate crescute.

 

Informații suplimentare:

Efectul oferit în urma procedurii constă și în conținutul de lidocaină regăsit în formula Juvederm, care ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării. Procedura este minim invazivă, cu o perioadă foarte scurtă de recuperare. Dacă, de exemplu, acidul hialuronic poate fi regăsit în numeroase produse de hidratare a pielii, substanțele din gama Juvederm sunt singurele care ajută, de fapt, la refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice, redând astfel elasticitatea, fermitatea și tonusul pielii.

Pret: 320€

Dorești programare?