Lifting facial total

Procedura de lifting facial total este disponibilă în cadrul Swiss Clinics, fiind una dintre cele mai solicitate intervenții estetice. Clinica dispune de ultimele tehnologii în această materie, având posibilitatea să arătați mai tânără cu câțiva ani.

Odată cu înaintarea în vârstă încep să apară și primele semne ale îmbătrânirii, precum riduri fine de expresie, obraji căzuți, piele lăsată la nivelul gâtului sau sprâncene coborâte.
Conturul facial își pierde din fermitate, zona liniei mandibulare capătă un aspect mai lăsat, iar ridurile dintre nas și gură devin mai accentuate.

În acest moment, un lifting facial este soluția cea mai eficientă, care vă va ajuta să dați înapoi câțiva ani și să vă bucurați de o față perfectă!

Operația de lifting facial total este una delicată, însă în cadrul Swiss Clinics veți avea parte numai de chirurgi esteticieni cu experiența necesară în domeniu.

Puteți avea toată încrederea că întreaga intervenție chirurgicală se va desfășura în condiții de maximă siguranță.

În ce constă procedura de lifting facial total?

Un lifting facial total presupune întinderea țesuturilor profunde ale feței pentru a obține efectul de întinerire, ținând cont, în același timp, de mobilitatea facială.

Această intervenție implică o conturare a grăsimii faciale existente, prin restabilirea unor forme mult întinerite.

Pentru a fi eliminat țesutul adipos de la nivelul gâtului se va face o altă incizie submentonier (sub bărbie).
Operația se realizează sub anestezie generală și durează 2-3 ore.

Indiferent de complexitatea procedurilor alese, cicatricile se vor realiza în jurul urechii, astfel încât, după vindecare nu se va putea observa locul inciziei.

Persoanele care pot apela la un lifting facial total sunt cele care:

 • Au pielea căzută la nivelul feței și gâtului
 • Au pielea cu elasticitate relativ bine păstrată
 • Au o structură osoasă facială fină conturată
 • Au o greutate constantă în ultimele 6 luni
 • Au o stare de sănătate bună

Lifiting facial total - înainte și după intervenție

Înainte de procedura de lifting facial total medicul vă va recomanda următoarele:
 • Să nu consumați alimente sau lichide în noaptea de dinainte de intervenție
 • Cu 2 săptămâni înainte de operație, pacientul nu trebuie să mai consume aspirină sau medicamente ce pot afecta coagularea sângelui. De asemenea, pacientele trebuie să oprească administrarea de anticoncepționale cu o lună înainte de intervenție.
 • Intervenția de lifting facial total nu se realizează în timpul menstruației
 • În cazul în care suferiți de diabet, epilepsie sau alte probleme medicale, trebuie să anunțați și medicul chirurg
 • Pacienții care apelează la această intervenție nu trebuie să mai fumeze cel puțin o săptămână înainte de operație
 • Este recomandată evitarea expunerii la soare sau solar
 • Nu sunt recomandate curele de slăbire înainte de efectuarea procedurii de lifting facial total

Lifting facial total – apelați la Swiss pentru cele mai bune servicii

Procedura de lifting facial total este disponibilă în cadrul Swiss Clinics. Vino chiar acum  Swiss Clinics pentru o consultație cu unul dintre medicii noștri specialiști pentru a afla mai multe despre ce presupune intervenția chirurgicală de lifting facial total.
După operația de lifting facial total, se va lăsa un tub de dren timp de 24-48 de ore, pentru a evita apariția hematomului. Pacientul va purta o mască elastic, pentru a preveni umflarea și învinețirea exagerată a feței, aceasta asigurând și un anumit confort. Edemele și vânătăile vor dispărea în maxim 14 zile. Întreg procesul de vindecare va dura între 2 și 6 săptămâni, în funcție de complexitatea intervenției.

Opinii intervenție lifting facial total la Swiss

După vârsta de 40 de ani, fața mea și-a pierdut din elasticitate, luminozitate și ridurile au început să-și facă din ce în ce mai mult apariția. Din fericire, cei de la Swiss Clinics m-au ajutat să-mi recapăt încrederea în sine și să dau înapoi câțiva ani, prin intermediul procedurii de lifting facial total. Recomand cu încredere toate serviciile acestei clinici!

Raluca Cristescu ⭐⭐⭐⭐⭐

De când am apelat la procedura de lifting facial total, pot spune că am întinerit cu 10 ani! Recomand cu încredere serviciile din cadrul Swiss Clinics, având la dispoziție o echipă de medici esteticieni de renume! Mult profesionalism și multă implicare!

Andreea Ilie ⭐⭐⭐⭐⭐

Datorită acestei clinici, fața mea și-a recăpătat luminozitatea din tinerețe. După o anumită vârstă începi să te confrunți cu riduri, pete pigmentare și pierderea elasticității pielii, însă un lifting facial total a reprezentat soluția pentru mine! Recomand cu drag Swiss Clinics!

Ștefania Sandu ⭐⭐⭐⭐⭐

Lifting facial total - întrebări frecvente

Care sunt riscurile unei proceduri de lifting facial total?
Pot apărea complicații dacă pacientul suferă de diabet, fumează, are afecțiuni cardiace, circulatorii, hepatice, pulmonare sau dacă există în istoricul familiei persoane care au suferit de tromboze venoase profunde.

Până la ce vârsta se poate face lifting facial total?

Procedura de lifting facial total este recomandată persoanelor cu vârsta cuprinsă între 40 și 70 de ani, care au o stare de sănătate bună, fiind o intervenție care se poate efectua atât femeilor, cât și bărbaților.
Cât durează procedura de lifting facial total?
Procedura de lifting facial total durează în medie între 2 și 3 ore, fiind necesară, în anumite cazuri, internarea peste noapte.

Intra in legatura cu o colega de la serviciul clienti Swiss EstetiX pentru mai multe detalii despre procedura de “Lifting Facial Total”

Obtine Efectul De Intinerire A Fetei


  Adresa : Swiss EstetiX, București
  Telefon: +40 799 822 884
  Email : [email protected]