Fox Eyes Chirurgical (Cantopexia) - Swiss Clinics București
cantopexie

Cantopexie

cat eyes

Vrei să ai o privire senzuală, de felină, care să atragă atenția în orice încăpere? Clinica Swiss are soluția ideală pentru tine. Procedura Cat Eyes Chirugical este intervenția care îți va redefini aspectul pleoapelor și al ochilor pentru o privire de invidiat.

Cat Eyes Chirurgical sau cantopexia este o intervenție chirurgicală oculară, ce constă în unirea a doua pleoape la nivelul unghiului extern al ochilor.
Prin intermediul cantopexiei se realizează ridicarea unghiului extern al ochiului. Această procedură este adesea utilizată nu numai pentru a corecta modificările legate de vârstă, ci și pentru a oferi ochilor o tăietură europeană sau asiatică.

Ochii reprezintă nu doar un simț vital, dar și cel mai expresiv mijloc de comunicare. Cercetătorii în domeniu au ajuns la procent uimitor al comunicării non-verbale: mai exact, 55% din totalitatea mesajului pe care îl comunicăm este transmis prin limbajul trupului (gesturi și atitudine), 38% prin tonul, ritmul și volumul vocii și doar un procent de 7% este transmis prin intermediul cuvintelor.

stergere riduri periorale

Ce presupune operația chirurgicală de cantopexie?

Operația de cantopexie, cat eye, este o procedură ce alungește forma ochilor și ridică sprâncenele, făcând ca zona ochilor să fie mai luminoasă. Această procedură oferă o privire conturată.

Pacientului i se administrează anestezice locală sau anestezie generală, globul ocular fiind protejat cu un scut din plastic. Se realizează mici incizii la nivelul pliurilor, de preferință 1-2 mm sub linia de creștere a genelor pleoapei inferioare și 0,7-1 mm sub sprânceană, în zona treimii exterioare. Prin această operație, marginea mușchiului periorbital este suturată și strânsă prin incizia frunții cu o structură autoabsorbabilă. Cusătura este înauntru, iar excesul de piele este tăiat și suturat.

Etapele intervenției chirurgicale de cantopexie sunt:

  • pacientului i se administrează anestezie locală sau anestezie generală, iar globul ocular este protejat cu un scut din plastic;
  • inciziile se fac în pliuri naturale (de preferință): 1-2 mm sub linia de creștere a genelor pleoapei inferioare și 0,7-1 cm sub sprânceană, în zona treimii exterioare ;
  • marginea mușchiului periorbital este suturată și strânsă prin incizia frunții cu o sutură autoabsorbabilă. Cusătura este înăuntru; excesul de piele este tăiat și suturat.
procedura cat eyes

Cine poate recurge la cat eyes chirugical?

Cat Eyes Chirurgical este o procedură la care apelează de-obicei femeile cărora le place să aibă sprâncenele mai ridicate sau pentru persoanele care au zona pleoapelor superioare cazută. Cei mai mulți pacienți sunt tinere în jurul vârstei de 20 de ani care doresc să aibă acest look care să le dea un aer de senzualitate și mister. Acestora li se adaugă femei și bărbați care au colțurile exterioare al ochilor coborâte și care consideră că trăsăturile feței lor le dă un aspect trist sau lipsit de vitalitate.

Procedura este recomandată și pentru a retușa asimetria de la nivelul ochilor. Cu alte cuvinte, orice persoană care dorește să aibă o privire mai intense sau misetrioasă și care vrea să obțină un efect de lifting poate apela la acaestă intervenție chirurgicală.

Opinii Cat Eyes Chirurgical la Swiss Clinics

Echipa Swiss mi-a îndeplinit dorința. Intervenția își merită banii, dacă vă doriți o privire expresivă. Sunt foarte încântată de rezultat, cât și de medic și asistente. Toți sunt drăguți, iar indicațiile pre și post-operatorii mi-au fost explicate în detaliu.
Recomand cu drag Swiss Clinics oricui! Vă pup ❤️

  • Andreea Melania ⭐⭐⭐⭐⭐

Procedura cat eyes a fost prima intervenție pe care am planificat-o la Swiss Clinics. Toată experiența a fost minunată. Data viitoare când trec pe la voi am să mă ocup și de buze. ??

  • Diana Ioana ⭐⭐⭐⭐⭐

Mulțumesc Swiss pentru rezultatul excepțional! ? Ochii îmi ies mult mai mult în evidență și sunt adesea remarcată de când cu procedura Cat Eyes. Vă adooooor!

  • Oana Mihalașcu ⭐⭐⭐⭐⭐

Cat Eyes Chirurgical – întrebări frecvente

intrebari frecvente cat eyes

Care sunt beneficiile operației?

Procedura cat eyes se numără printre cele mai frecventate operații estetice din ultimii ani, după intervențiile de volumizare buze. Pe lângă aspectul de lifting, operația prezintă și următoarele beneficii:
• elimină lăsarea pleoapei inferioare sau superioare;
• eversiunea corectă a pleoapei (ectropion) și o formă prea rotundă a ochilor acest efect poate fi observat cu tulburări endocrine;
• preveniți simptomul „ochilor bombați” la persoanele cu miopie;
• pentru a corecta asimetria feței cu paralizia nervului facial;
• remediați blefarofimoza – scurtarea inciziei oculare;
• eliminați semnele îmbătrânirii.

Care sunt riscurile operației?

Procedura este sigură, cu rate foarte mari de succes și satisfactie. Cu toate acestea, la fel ca orice procedură chirurgicală, pot apărea riscuri și complicații, precum: mici cicatrici, alergii la anestezic sau infecție.

Dorești programare?