gropițe în obraji swiss clinics

Gropițe în obraji

gropițe în obraji la swiss clinics

Multă lume își dorește să aibă gropițe în obraji pentru că oferă un plus de atractivitate zâmbetului și conferă un plus de carismă ceea ce va duce la creșterea încrederii în sine.

Operația estetică pentru gropițe în obraji se realizează în cadrul clinicii Swiss de către medici cu experiență. Poate că Mama Natură nu a fost la fel de generoasă cu toată lumea, însă cei de la Swiss îți pot reda încrederea în sine prin câteva intervenții minore.

Gropițele în obraz sunt niște mici depresiuni în mușchii obrajilor care devin vizibile atunci când cineva zâmbește. În anumite culturi, aceste gropițe în obraji sunt văzute ca semn de bun augur, noroc și prosperitate. Conform anumitor studii, cei care au gropițe în obraji sunt considerați extrem de atrăgători, și doar 20% din populație se naște cu acestea.

De asemenea, toată lumea admiră aceste persoane care au avut norocul de a se naște cu aceste gropițe. Multă lume visează să aibă această caracteristică a feței, astfel că printr-o singură operație estetică visul tău poate deveni realitate.

Ce presupune operația estetică de gropițe în obraji?

Operația estetică de gropițe în obraji se realizează în 30 de minute și se efectuează sub anestezie locală. Intervenția nu este dureroasă iar recuperea este ușoară.

Intervenția estetică constă în coaserea obrazului pe interior, ceea ce va reda pe exterior o cută în forma unei gropițe. După operație, gropițele pot avea un aspect ușor artificial, fiind prezente chiar și atunci când pacientul nu zâmbește.

După o perioadă de 2-3 săptămâni locul se va vindeca, iar gropițele vor avea un aspect natural, ca și cum ar fi fost acolo de la început. Se vor integra perfect în estetica feței, iar ceilalți nici nu-și vor da seama că au fost obținue în urma unei intervenții estetice.

Cât durează procedura de Gropițe în obraji?

Procedura de Gropițe în obraji este simplă și rapidă, tot procesul desfășurându-se în 30 de minute. Este o procedură nedureroasă, iar recuperarea este ușoară. Această intervenție estetică se efectuează sub anestezie locală, pentru ca pacientul să nu resimtă vreun disconfort.

gropițe în obraji

Operație estetică gropițe în obraji – înainte de operație

Înainte de operația estetică pentru gropițe în obraji medicii îți vor recomanda să folosiți un săpun anti-bacterian pentru spălarea feței în dimineața intervenției chirurgicale. Medicul vă va examina și vă va face anumite consultații pentru a fi siguri că procedura este una sigura pentru dumneavoastră. Doctorul vă va evalua starea generală de sănătate, ritmul cardiac, tensiunea arterială și altele. După toate aceste consultații, se va face marcarea locației precise a locului în care se vor evidenția gropițele în obraji.

Operație estetică gropițe în obraji – după de operație

După operația estetică pentru gropițe în obraji, recuperarea va fi una simplă și destul de rapidă. Nu va trebui să stați internat în spital. Este posibil ca zona unde s-a realizat operația să fie puțin inflamată, însă dacă aplicați niște gheață pe locul respectiv, umflătura va dispărea după câteva zile. Vă puteți întoarce la muncă imediat după operație. De asemenea, dacă resimțiți un anumit disconfort, medicul vă va prescrie anumite medicamente speciale pentru diminuarea durerii. Va fi necesar să fiți mai atenți atunci când vă spălați pe dinți, conform instrucțiunilor primite.

Preț gropițe în obraji

750 €

Îți dorești și tu gropițe în obraji?

Operația estetică pentru gropițe în obraji se realizează în cadrul clinicii Swiss, de către medici cu experiență în domeniul chirurgiei estetice.

Veți avea această trăsătură facială fără prea multe probleme sau dureri și vă veți putea bucura de un plus de atractivitate conferit de aceste gropițe.

Operația estetică pentru gropițe în obraji este o intervenție ideală la care apelează majoritatea femeilor ce vor un aspect mult mai atractiv al zâmbetului.

Opinii intervenție gropițe în obraji la Swiss Clinics

Cea mai bună clinica 🙂

  • Ivona Gusan ⭐⭐⭐⭐⭐

WoW! Design interior spectaculos,servicii premium!
Recomand cu încredere!!

  • Madalina Guta ⭐⭐⭐⭐⭐

Sunteti cei mai buni si cei mai profi. Recomand !!

  • Alexandra B ⭐⭐⭐⭐⭐

Gropițe în obraji – întrebări frecvente

întrebări frecvente gropițe în obraji

Cine poate apela la operația estetică pentru gropițe în obraji?

Oricine își dorește să aibă gropițe în obraji poate apela la această operație estetică. De asemenea, procedura poate fi aplicată și persoanelor care au o singură gropiță și vor să restabilească o simetrie la nivelul feței. Multă lume își dorește să aibă gropițe pentru că le oferă un farmec aparte.

Există riscuri sau complicații în ceea ce privește operația estetică pentru gropițe în obraji?

De cele mai multe ori, operația estetică pentru gropițe în obraji nu prezintă complicații sau sunt destul de rare. Riscurile care ar putea să apară după operație sunt: sângerare la locul operației, afectarea nervilor faciali, roșeață, umflături, cicatrici.

Când va fi vizibil rezultatul final după operația pentru gropițe în obraji?

După operația pentru gropițe în obraji, rezultatele vor fi vizibile după aproximativ trei luni.

Care sunt recomandările medicul după operația pentru gropițe în obraji?

După operația pentru gropițe în obraji, veți putea consuma alimente și lichide după aproximativ două ore de la operație. Timp de trei zile după intervenție se vor consuma alimente moi și multe lichide. De asemenea, pacientul va folosi o soluție orală antiseptică de clătire a cavității bucale cel puțin o săptămână de la intervenție.

Dorești programare?