Ştergerea ridurilor de pe gât cu fire PDO

De ce apar ridurile din zona gâtului/decolteului?

O dată cu trecerea timpului, pielea produce mai puțin colagen, își pierde din fermitate, iar ridurile inestetice încep să apară, atât la nivelul feței, cât și al gâtului sau decolteului, lucru care crează un disconfort la nivel estetic pacienților.

Ce sunt firele PDO?

Firele PDO sunt fire bioresorbabile, alcătuite din polydioxanona, care, o dată introduse în piele vor crea un efect de lifting. După câteva luni, acestea vor începe să creeze colagen, iar pielea își va recăpăta elasticitatea, devenind mai fermă.

Cum se efectuează procedura?

Cu ajutorul unui ac foarte fin, firele PDO se introduc sub piele, creând un efect de lifting în zona în care sunt introduse. În maxim 8 luni, firele PDO se sunt resorbite de organism și încep să creeze colagen, pielea recăpătându-și fermitatea.

Cât durează procedura?

Procedura în sine durează aproximativ 40 de minute, iar pe parcursul acesteia pacientul nu resimte niciun fel de disconfort. După finalizarea procedurii, pacientul își poate relua activitățile curente. Efectele sunt vizibile imediat, însă rezultatul final îl veți putea observa la câteva săptămâni după tratament. Remanența, conform producătorilor, este cuprinsă între 12 și 24 de luni, aceasta variază în funcție de organismul fiecărui pacient, dar și de stilul de viață al acestuia.

Recomandări:

Pentru un efect optim, medicii Swiss EstetiX recomandă efectuarea câtorva ședințe de PRP (Terapia Vampir)/Beauty Cocktail sau Tratamentul Volite.

 

În funcție de nevoile fiecărui pacient, în urma consultației, medicul vă va recomanda numărul necesar de fire PDO, din această cazuă prețul total poate varia.


                     Pret: 350 €