Depigmentarea zonei intime - Swiss Clinics București

Hiperpigmentarea zonei genitale este închiderea la culoare a pielii din zona genitală și perigenitală ( zona vulvară, perineală, perianală, zona inghinală și fața internă a coapselor ). Apare ca urmare a predipoziției genetice la hiperpigmentare ( secreție în exces de melanină – pigmentul brun al pielii ), a hormonilor, în perioada de sarcină, din cauza fricțiunii, a epilarii zonei, a expunerii la soare și a înaintării în vârstă.

Depigmentarea cu laser CO2 fracționat este cea mai eficientă și rapidă metodă dintre toate cele disponibile ( creme depigmentante, peelinguri chimice, IPL ) și are rezultate permanente.
Acest tip de laser generează emisii laser fracționate care pot penetra și stimula pielea pentru a obține o piele mai deschisă, mai tânără, mai fermă, mai estetică.
Se poate trata hiperpigmentarea de la nivelul următoarelor zone: vulvară, perineală (zona dintre vagin și anus), perianală, zona inghinală, fața internă a coapselor.

Cum decurge procedura ?
În timpul consultației inițiale, vom face un istoric medical amănunțit și vom avea o discuție amplă despre obiectivele dumneavoastră, pentru a stabili modalitatea cea mai bună de a ajunge la rezultatele dorite. Prima consultație este o ocazie excelentă pentru a pune întrebări legate de procedură.
Înainte de a începe procedura, se aplică o cremă anestezică, pentru a ne asigura că disconfortul este minim. Se efectuează procedura laser. Se aplică o cremă cicatrizantă, antiseptică.

Ce se întămplă după procedură?

Timp de 2-3 zile după tratamentul laser, zona poate fi roșie și poate apărea senzația de disconfort ( usturime ). Veți primi recomandări referitoare la ce e necesar să folosiți acasă pentru o recuperare cât mai rapidă și pentru rezultate cât mai bune.
Rezultatele procedurii se observă după 3-4 săptămâni și continuă să se îmbunătățească și după 6-12 săptămâni de la efectuarea tratamentului.
Pentru a avea rezultate excelente, uneori sunt necesare 2-4 ședințe, efectuate la interval de 4 săptămâni.

Preț: 165 euro / ședință

Dorești programare?