swiss header bichectomia

Bichectomie

bichectomie swiss clinics

Bichectomia reprezintă o intervenție chirurgicală la nivelul feței ce constă în îndepărtarea parțială sau totală a bulei lui Bichat (bula de grăsime din obraz).

Persoanele apelează la această procedură pentru a avea un aspect mai definit și mai subțire al feței. Unele persoane sunt deranjate de aspectul rotund al feței, cauzat de un volum mare al obrajilor.

Swiss Clinics te poate ajuta să corectezi acest complex cu ajutorul bichectomiei, prin obținerea unei efect de sculptare și subțiere a liniei feței și pomeți mai evidențiați.

Ce este bichectomia?

Bichectomia reprezintă o intervenție chirurgicală la nivelul obrajilor prin care se elimină țesutul adipos în exces. Această grăsime nu este lucru îngrijorător, având scopul de a rotunji fața, însă din cauza unor circumstanțe genetice, această bulă de grăsime poate determina un aspect neplăcut.

În ce constă procedura de bichectomie?

Procedura de bichectomie constă în înlăturarea țesutului adipos bucal aflat în exces, prin intermediul unor mici incizii realizate în interiorul cavității bucale. Astfel, se va evita crearea de cicatrici vizibile la nivelul obrajilor. Procedura durează aproximativ 30 de minute, iar inciziile sunt închise cu suturi care se dizolvă de la sine după 7 zile.

Care este efectul în urma intervenției de bichectomie?

Efectul obținut în urma intervenției de bichectomie este unul de sculptare și subțiere a liniei feței, aspectul ei devenind mult mai întinerit.

Volumul pungii de grăsime din obraji nu este raportat la numărul de kilograme, astfel oricine poate avea obraji voluminoși. Multe femei își doresc o față sculptată, de aceea Swiss Clinics le stă la dispoziție cu cele mai eficiente servicii.

procedura bichectomie

Bichectomie – înainte de operație

Înainte de procedura de bichectomie se va evita administrarea de medicamente inflamatoare, precum aspirina. De asemenea, este necesară o hidratare intensă.

Bichectomie – după operație

După procedura de bichectomie, atât partea inferioară a feței, cât și gura vor fi inflamate și sensibile. Nu vor exista vânătăi vizibile, întrucât inciziile vor fi în interiorul cavității bucale. Va fi necesar să respectați un regim bazat pe alimente care se mestecă ușor și să dormiți cu capul ușor elevat. De asemenea, vă veți clăti gura cu o substanță specială de câteva ori pe zi. Inflamația va dispărea după aproximativ două săptămâni de la intervenție.

Bichectomie – preț

Prețul pentru procedura de bichectomie este de 1200 €.

procedura bichectomie swiss clinics

Bichectomie la Swiss Clinics – pentru rezultate de excepție

În cadrul Swiss Clinics se realizează renumita procedură de bichectomie, care vă va reda încrederea în sine prin sculptarea și subțierea liniei feței.

În urma procedurii de bichectomie veți avea:

  • Un aspect sculptat și un contur definit al feței
  • Pomeți ridicați și un aspect definit al obrajilor
  • Pomeți mai proeminenți
  • Aspect de întinerire
  • Mai multă încredere în sine

Vino chiar acum la clinica Swiss pentru o consultație cu unul dintre medicii noștri specialiști pentru a afla mai multe despre ce presupune intervenția chirurgicală de bichectomie.

Recenzii în urma intervenției de bichectomie la Swiss Clinics

O experiență foarte bună în urma intervenției de bichectomie ? Pare că am slăbit câteva kg bune. Sunteți minunați toți!❤️

  • Andreea Benny ⭐⭐⭐⭐⭐

Sunt mulțumită din toate punctele de vedere ?
Recomand cu cea mai mare încredere să apelați la Swiss pentru a vă sculpta și subția fața.?

  • Nicole Mari ⭐⭐⭐⭐⭐

Am ajuns la rezultatul dorit al feței datorită Swiss Clinics! Toată lumea mă apreciază! Grijă, amabilitate, profesionalism din partea echipei Swiss! Vă mulțumesc!

  • Cecilia Croitoru ⭐⭐⭐⭐⭐

Bichectomie – întrebări frecvente

swiss intrebari frecvente bichectomia

Cine poate beneficia de bichectomie?

Procedura de bichectomie se adresează celor care vor să scape de grăsimea din obraji, pentru a avea o față mai sculptată și mai conturată. De asemenea, bichectomia se recomandă și persoanelor ce au un volum mare al obrajilor și care au tendința să-și muște des fața internă a obrajilor. Procedura nu se adresează persoanelor sub 18 ani.

Este necesară anestezia totală pentru bichectomie?

Procedura de bichectomie se realizează sub anestezie locală ori cu sedare totală efectuată intravenos.

La cât timp se vor vedea rezultatele bichectomiei?

Rezultatele finale vor fi vizibile după 6-8 săptămâni, iar efectele sunt permamente, excepția fiind o îngrășare substanțială.

Dorești programare?