Estompare cearcăne

De ce apar cearcănele?

Cearcănele pot apărea ca urmare a resorbției grăsimii din jurul ochilor, nesomnului, fumatului excesiv,  fluctuației de greutate, a expunerii excesive la soare sau din cauza unor boli cronice, astfel că zona  de sub ochi se adâncește și se creează un aspect obosit, îmbătrânit.

 

Ce presupune estomparea cearcănelor?

Estomparea cearcănelor este o procedură minim invazivă, non chirurgicală, care constă în injectarea cu acid hialuronic în zonele afectate, pentru a umple zonele adâncite de sub ochi și totodată oferă și o ușoară depigmentare a zonei.

Procedura se realizează sub anestezie topică (cremă anestezică), astfel că nu este dureroasă. Medicii Swiss utilizează canula atraumatică pentru distribuirea uniformă a acidului hialuronic, dar și pentru a minimiza durerea sau disconfortul pacientului.

Cât durează?

Procedura în sine durează doar 20 de minute, iar efectele ei sunt vizibile imediat. Intervenția nu presupune o perioadă de recuperare, astfel că pacientul își poate relua activitățile imediat după încheierea procedurii. Remanența, conform producătorului, este de până la 1 an, însă această perioadă poate să difere în funcție de organismul fiecărui pacient, dar și de stilul acestuia de viață.

 

Recomandări:

Dacă pe lângă zonele adâncite de sub ochi vă confruntați și cu un pigment accentuat, medicii Swiss vă recomandă să optați și pentru depigmentarea cearcănelor.

Umplerea cearcanelor se poate realiza si prin intermediul procedurii de Lipofilling si prin Biolifting cu plasma gen

Preț: 300

Dorești programare?