Despre noi

Cu o experiență de mai bine de 7 ani în domeniul medicinei estetice, peste 52.000 de paciente fericite și medici specialiști cu experiență, numeroase premii ce reflectă profesionalismul și tehnicile inovatoare, Swiss Clinics este locul în care se nasc cele mai frumoase rezultate!

 

La Swiss avem UN CULT PENTRU FRUMUSEȚE!

Credem că frumusețea este rezultatul unui ansamblu, efectul unei sinergii de mijloace și a unei abordări unitare, armonioase.

Frumusețea vine din sănătate, din faptul că tu te simți bine cu tine, din confortul atingerii și menținerii acestui standard.

 

Misiunea noastră e să te înțelegem, pentru a ști cum putem să te ajutăm cel mai bine!

Exteriorul este doar o altă față a interiorului. Ce te definește trebuie să se vadă, ce se vede trebuie să se simtă. Vei fi fericită, vei avea încredere în tine dacă vom crea această legătură între cele două universuri ale tale și le vom sincroniza armonios.

 

Lucrăm cu cea mai nouă tehnologie pentru frumusețe!

Suntem primii care aducem și implementăm tratamente și tehnologii revoluționare, plecând de la zona minim invazivă până la intervențiile chirurgicale. Echipa noastră de specialiști reprezintă o resursă umană unică, în măsură să adopte și să implementeze cele mai noi și inedite soluții pentru rezultate suprinzătoare și sustenabile.

 

Frumusețea ta este proiectul nostru!

La Swiss Clinics, abordăm frumusețea ca pe un proiect. Un proiect a ceea ce poți să devii, a ceea ce se ascunde în spate. Un proiect al împărtășirii către toți a ceea ce numai tu poți simți acum, în interior.

 

Misiunea noastră ești tu!

Misiunea noastră este atingerea potențialului tău maxim, modelarea formei care te pune în valoare.