Stergerea ridurilor periorale

În cadrul Swiss Clinics este disponibilă procedura de ștergere a ridurilor periorale. Ridurile periorale sau smoker lines sunt, de fapt, ridurile care se formează în jurul buzelor.  Acestea apar din multiple cauze, cum ar fi:

  • Fumatul excesiv
  • Expunerea la soare, fără cremă cu factor de protecție
  • Deshidratarea
  • Băutul cu paiul
  • Încrețirea repetată a buzelor
  • Pierderea din volumul natural al buzelor

Ce presupune procedura de stergere a ridurilor periorale?

Procedura de ștergere a ridurilor periorale constă în injectarea unei cantități mici de acid hialuronic deasupra buzei superioare pentru a adăuga volum în zona afectată. În funcție de adâncimea sau dinamica ridurilor, acestea pot fi estompate și cu toxina botulinica, care ajută la relaxarea mușchilor și îmbunătățirea aspectului pielii în zona tratată. Intervenția se realizează cu anestezie topică (cremă anestezică), astfel că pacientul nu simte niciun fel de disconfort sau durere.

Ofertele lunii

Procedura de smoker lines poate fi efectuată împreună cu volumizarea buzelor, astfel încât să beneficiați de un aspect întinerit și mult mai frumos.

Procedura de stergere a ridurilor periorale – înainte si dupa interventie

Înainte de procedura de ștergere a ridurilor periorale, medicii Swiss Clinics recomandă câteva ședințe de Peeling sau PRP (Terapia Vampir), care vor stimula formarea colagenului, astfel încât rezultatul va fi întreținut, iar remanența mai îndelungată. De asemenea, înainte de procedură, medicul vă va recomanda să faceți un set de analize, pentru a nu exista niciun risc de apariție a complicațiilor de tipul alergiilor la substanțele utilizate. Înainte de intervenție este interzis consumul de alcool sau de medicamente tip AINS (paracetamol, ibuprofen).

După procedura de ștergere a ridurilor periorale, se vor observa efectele imediat. Nu este o procedură dureroasă, întrucât în cadrul Swiss Clinics sunt folosite diferite tehnici pentru a nu resimți durerea. În primele 12 ore de la intervenție nu trebuie să aplicați machiaj în zona unde s-a injectat acid hialuronic. Este esențial să vă hidratați intens în primele 2 zile.

procedura rinoplastie

Pret interventie stergerea ridurilor periorale la Swiss Clinics

Stergerea ridurilor periorale - apelati la Swiss pentru cele mai bune servicii

Procedura de ștergere a ridurilor periorale cu acid hialuronic este disponibilă în cadrul Swiss Clinics.
Vino chiar acum la clinica Swiss pentru o consultație cu unul dintre medicii noștri specialiști pentru a afla mai multe despre ce presupune intervenția de ștergerea a ridurilor periorale cu acid hialuronic.

Opinii interventie stergere riduri periorale

Înainte mă confruntam cu riduri inestetice în jurul buzelor, însă, datorită intervenției de ștergere riduri periorale realizată la Swiss, am scăpat de acestea! Recomand cu drag serviciile clinicii Swiss!

Larisa Petru ⭐⭐⭐⭐⭐

Ridurile de expresie sunt normale, însă după o anumită vârstă acestea sunt prea vizibile. Am vrut să am o față mai luminoasă, iar cei de la Swiss Clinics m-au ajutat să întineresc câțiva ani! Recomand cu drag serviciile lor!

Adina Sava ⭐⭐⭐⭐⭐

Cei de la Swiss Clinics m-au ajutat să scap de ridurile de expresie din jurul buzelor, prin intermediul intervenției de ștergere a ridurilor periorale! Mult profesionalism și multă răbdare din partea echipei din cadrul acestei clinici!

Crina Popescu ⭐⭐⭐⭐⭐

Întrebari frecvente

Cât durează procedura de ștergere a ridurilor periorale?

Procedura în sine durează aproximativ 30 de minute, iar pe parcursul acesteia pacientul nu resimte nici un fel de durere sau disconfort. Rezultatele sunt vizibile imediat.
Cât timp sunt vizibile efectele procedurii de ștergere a ridurilor periorale?
În ceea ce privește remanența, aceasta variază de la 6-9 luni, dacă optați pentru estomparea ridurilor periorale cu acid hialuronic, iar în cazul toxinei botulinice, remanența este de 4-6 luni. Bineînțeles această perioadă poate varia în funcție de stilul de viață al pacientului și de organismul acestuia.
Există reacții adverse?
Procedura de ștergere a ridurilor perionale nu are efecte adverse. Pot apărea vânătăi minore în zona vizată, însă vor dispărea rapid.

Doresti programare?