Radiesse - Swiss Clinics București

Ce este Radiesse ?

   

Radiesse este un filler dermic de ultimă generație ce oferă un aspect natural, de durată. Conferă un efect de umplere, corectează ridurile, șanțurile feței cu tendință de îmbătrânire și stimulează producția de colagen. Acest tratament reface aspectul natural, tineresc ale feței, mâinilor sau decolteului iar rezultatul este de durată mai lungă decât în cazul fillerelor cu acid hialuronic.
Radiesse este un tratament efectiv în corecția ridurilor, precum și un foarte bun volumizant al pomeților și mandibulei, putând corecta micile asimetrii faciale, fiind ideal și pentru ridurile adânci, șanțurile nazolabiale, pentru bărbie, nas, mâini, pomeți și buze.

Avantajele tratamentului Radiesse:

   

utilizat ca și filler, tratează de două ori mai multe riduri decât acidul hialuronic sau o cantitate similară de colagen;

tratament non-chirurgical, simplu şi sigur, de înfrumuseţare, corectare şi contur;

efectul produsului este de durată, de până la 18 luni;

Cine poate opta pentru Radiesse ? :

   

Orice persoană care are o stare bună de sănătate și care observă accentuarea șanțurilor naturale de expresie ale feței, pierderea laxității și îmbătrânirea pielii de la nivelul mâinilor, gâtului și decolteului sau pierderea unor volume ce dau conturul armonios feței.

Cum decurge recuperarea ?

Efectele acestei proceduri sunt vizibile imediat iar remanența este de până la 18 luni.
În zonele injectate pot apărea fenomene reduse de sensibilitate la atingere, pentru care pacientul este sfatuit să aplice gheață la nivel local. Fenomenele inflamatorii se estompează progresiv, în câteva zile și pot fi acoperite ușor cu machiaj.
În primele ore post-injectare se poate simți substanța sub piele însă acesta nu este motiv de îngrijorare, pacientul fiind consiliat să aștepte până la integrarea completă a substanței.

preț: 380 € / seringa