chirurgie faciala

CHIRURGIE FACIALĂ

Swiss Clinics stă la dispoziția ta cu intervenții chirurgicale estetice la nivelul feței, realizate de cei mai profesioniști medici esteticieni din România.

Dacă îți dorești o schimbare de look, o îmbunătățire sau o evidențiere a trăsăturilor feței tale, sau, pur și simplu, dorești să scapi de anumite complexe cu care te confrunți, vino la Swiss Clinics! Noi ți-am pregătit oferte speciale la cele mai îndrăgite intervenții estetice chirurgicale faciale.

Așadar, în cadrul clinicii noastre de estetică, puteți regăsi unele dintre cele mai solicitate proceduri din țară. Printre aceste proceduri se numără: rinoplastia, blefaroplastia, lifting facial prin lipofilling, lifing facial total, fox eyes, otoplastie, reconstrucție lob ureche, bichectomie, lipoaspirația gușii, liftingul sprâncenelor, liftingul buzei superioare și procedura de gropițe în obraji.

Proceduri estetice chirurgicale faciale la Swiss Clinics

procedura rinoplastie

Rinoplastie

Ai vrea să îți îmbunătățești aspectul nasului sau să-ți corectezi deviația de sept? Alături de Swiss Clinics îți poți realiza orice obiectiv de frumusețe pentru a-ți redobândi încrederea.

Rinoplastia reprezintă intervenția chirugicală care are ca scop remodelarea și îmbunătăţirea aspectului nasului. Rinoplastia este metoda prin care se reușește atingerea anumitor obiective estetice, cum ar fi obținerea unui nas cu o formă perfectă. Se poate asocia cu operația de corecție de deviație de sept (septoplastie) pentru a îmbunătăți respirația.

blefaroplastie interventie chirurgicala

Blefaroplastie

Blefaroplastia reprezintă intervenția chirurgicală la nivelul pleoapelor căzute. Această corecție constă în îndepărtarea excesului tegumentar și de țesut adipos de la nivelul pleoapelor superioare și/sau inferioare.

După o anumită vârstă, pielea își pierde din elasticitate, lucru vizibil prin apariția unui exces de piele.

Swiss Clinics oferă servicii de înaltă calitate pentru aceia dintre dumneavoastră care vor să corecteze aspectul pleoapelor inferioare și celor superioare.

Lifting facial prin lipofilling

Liftingul facial prin lipofilling este una din metodele cele mai utilizate în chirurgia estetică de îmbunătățire a aspectului facial.

Lipofillingul sau umplerea cu grăsime proprie presupune preluarea de grăsime dintr-o zonă a corpului și injectarea acestuia într-o altă zonă.

Prin lipofilling se realizează volumetria feței, fiind una dintre metodele de lifting chirurgical ca o alternativă la liftingul chirurgical clasic.

Lifting facial total

Procedura de lifting facial total este disponibilă în cadrul Swiss Clinics, fiind una dintre cele mai solicitate intervenții estetice.

Odată cu înaintarea în vârstă încep să apară și primele semne ale îmbătrânirii, precum riduri fine de expresie, obraji căzuți, piele lăsată la nivelul gâtului sau sprâncene coborâte.

Operația de lifting facial total este una delicată, însă în cadrul Swiss Clinics veți avea parte numai de chirurgi esteticieni cu experiența necesară în domeniu.

Fox Eyes

Vrei să ai o privire senzuală, de felină, care să atragă atenția în orice încăpere? Procedura Cat Eyes este soluția potrivită pentru tine!

Cat Eyes Chirurgical sau cantopexia este o intervenție chirurgicală oculară, ce constă în unirea a doua pleoape la nivelul unghiului extern al ochilor.

Cu alte cuvinte, orice persoană care dorește să aibă o privire mai intensă și care vrea să obțină un efect de lifting poate apela la această intervenție chirurgicală.

Otoplastie

Otoplastia este procedura chirurgicală care are ca scop schimbarea aspectului urechii externe.

Cele mai comune cauze sunt reprezentate de urechi proeminente, dar şi de urechi mici, insuficient dezvoltate sau diverse deformări ale cartilajului.

Otoplastia se realizează, de cele mai multe ori, la ambele urechi pentru ca efectul să fie unul simetric. Intervenţia se va putea efectua sub anestezie locală sau generală, în funcţie de vârstă.

Lifting chirurgical al sprâncenelor

Intervenția de corectare a sprâncenelor lăsate se poate realiza cu sau fără endoscop, prin mici incizii la nivelul tâmplelor şi a scalpului.

Cu ajutorul acesteia putem obține o privire mai luminoasă și un aspect întinerit.

Întreaga intervenţie durează între 30 şi 45 de minute, iar rezultatul este imediat.

lifting buza chirurgical

Lifting chirurgical al buzei superioare

Liftingul chirurgical al buzei superioare este procedura chirurgicală, care constă în remodelarea buzei superioare. Spre deosebire de metodele non-chirurgicale (mărirea buzelor cu acid hialuronic), care necesită repetarea procedurii pentru a menține rezultatul, în acest caz, efectul este unul permanent.

gropițe în obraji la swiss clinics

Gropițe în obraji

Multe femei își doresc să aibă gropițe, deoarece oferă un plus de atractivitate zâmbetului și conferă un plus de carismă.

Dacă îți dorești și tu gropițe în obraji, visul tău poate deveni realitate printr-o singură operație estetică.

Reconstrucție lob ureche

Prin anumite evenimente traumatice – agățarea sau smulgerea cerceilor – cât și prin situații în care persoana poartă o perioadă mai lungă de timp cercei foarte grei, gaura din lobul urechii poate să se lărgească sau poate să se taie.

Procedura chirurgicală de refacere a lobului urechii implică anestezierea locală si reconstrucția anatomică. În timpul procedurii, pacientul nu simte durere, dar simte manipularea fizică. Intervenția durează aproximativ 30-60 de minute.

procedura bichectomie swiss clinics

Bichectomie

Bichectomia reprezintă o intervenție chirurgicală la nivelul feței ce constă în îndepărtarea parțială sau totală a bulei de grăsime din obraz.

Persoanele apelează la această procedură pentru a avea un aspect mai definit și mai subțire al feței.

Swiss Clinics te poate ajuta să corectezi acest complex cu ajutorul bichectomiei, prin obținerea unei efect de sculptare și subțiere a liniei feței și pomeți mai evidențiați.

lipoaspirație bărbie dublă

Lipoaspirație gușă

Lipoaspiraţia bărbiei duble sau a gușii, așa cum este cunoscută popular, este o intervenție chirurgicală, care presupune îndepărtarea surplusului adipos din acea zonă.

Intervenția se efectuează sub anestezie locală, astfel că pacientul nu resimte nici un fel de durere sau disconfort pe perioada procedurii.

Durata, în medie, este cuprinsă între 30 și 40 de minute.

Dorești programare?