lifting buza chirurgical header

Lifting buză chirurgical

lifting buza chirurgical

Dacă dorești un lifting buză chirurgical, atunci ai venit în locul potrivit! Clinica de estetică Swiss te poate ajuta să ai buzele perfecte, sexy și voluminoase pe care le dorești.

Din cauza înaintării în vârstă, se produc modificări la nivelul țesutului osos, adipos și conjunctiv care duc la un aspect alungit al buzei superioare.

În cadrul Swiss Clinics vei beneficia de servicii de calitate, în urma cărora vei obține rezultatul mult așteptat privind procedura de lifting de buză chirurgical.

Ce presupune lifting de buză chirurgical?

Un lifting de buză chirurgical presupune reducerea lungimii buzei superioare sau expunerea mai largă a roșului buzei.

Spre deosebire de metodele non-chirurgicale (mărirea buzelor cu acid hialuronic), care necesită repetarea procedurii pentru a menține rezultatul, în acest caz, efectul este unul permanent.

Ofertele lunii

ofertă lifting permanent al buzei superioare

Cum se realizează un lifting de buză chirurgical?

Liftingul chirurgical al buzei superioare constă în trasarea unei incizii de-a lungul zonei de sub nas și înlăturarea unei mici porțiuni din piele. Se va obține volumizarea buzei superioare, redefinirea conturului și repoziționarea colțurilor buzei superioare.

Astfel, se micșorează distanța dintre buza superioară și nas, iar buza este ridicată și în același timp câștigă în volum.

Procedura se efectuează sub anestezie locală și durează, în medie, 40 de minute.

Poți opta pentru injectarea cu acid hialuronic tip Russian Lips sau Butterfly Lips, pentru a avea buze mai pline cu o volumetrie plăcută și în înălțime.

Această procedură se adresează persoanelor care sunt nemulțumite cu mărimea actuală a buzei superioare sau cărora li s-a micșorat buza, odată cu înaintarea în vârstă. De asemenea, persoanele cu colțurile buzelor care se îndreaptă în mod natural în jos le este recomandată această procedură.

buze lifting chirurgical

Lifting buză chirurgical – preț

Prețul pentru lifting buză chirurgical este de 1199 €.

buze pline

Lifting buză chirurgical – înainte și după procedură

Înainte de procedura de lifting de buză chirurgical, pacienta se va prezenta în prealabil pentru un consult de specialitate. Înainte de procedură se va evita administrarea de medicamente inflamatoare, precum aspirina. De asemenea, este recomandată o hidratare intensă.

După procedura de lifting buză chirurgical, zona va fi inflamată și va exista o senzație ușoară de disconfort pentru o zi sau două. Medicul va recomanda pacientei să aplice o compresă cu apă rece sau gheață peste incizie pentru a accelera procesul de vindecare.

Suturile vor fi extrase după maxim 2 săptămâni. În primele 10 zile pacienta va trebui să respecte un regim alimentar bazat pe mâncăruri ușoare pentru a nu pune multă presiune pe cavitatea bucală, și implicit pe buza superioară.

Îți dorești și tu lifting buză chirurgical ?

În cadrul clinicii de estetică Swiss poți beneficia de un lifting de buză chiurgical, în urma căruia vei obține buzele perfecte pe care ți le dorești.

Vino chiar acum la clinica Swiss pentru o consultație cu unul dintre medicii noștri specialiști pentru a afla mai multe despre ce presupune intervenția de lifting buză chirurgical.

Opinii intervenție lifting buză chirurgical la Swiss Clinics

Mulțumesc tuturor! Oameni de nota 10 bine organizați și f amabili.Sunt foarte incantata de buzele mele care pot spune ca sunt perfecte acum. Am sa revin la d voastră ptr o noua procedura.

  • Miron Stefi ⭐⭐⭐⭐⭐
O experienta deosebita cu medici de inalta calitate! Recomand!
  • Loriana Vlad ⭐⭐⭐⭐⭐

Personal amabil si înțelegător. Atmosfera foarte placuta, iar rezultatele pe măsura așteptărilor mele! Recomand cu încredere❤️

  • Ioana Spânu ⭐⭐⭐⭐⭐

Lifting buză chirurgical – întrebări frecvente

lifting buza chirurgical intrebari frecvente

Cât timp vor fi vizibile rezultatele după liftingul de buză chirurgical?

Efectul de lifting a buzei superioare este imediat și definitiv. Însă, odată cu înaintarea în vârstă, țesuturile vor continua să sufere modificări, iar efectul va începe să fie treptat mai puțin vizibil.

Când vor putea fi reluate activitățile zilnice după intervenția de lifting a buzei superioare?

Firele vor fi scoase după 5-7 zile, după care vă puteți relua activitățile zilnice.

Intervenția de lifting a buzei superioare se realizează sub anestezie generală?

Procedura se efectuează sub anestezie locală și durează, în medie, 40 de minute.

Dorești programare?