De ce apar ridurile din zona gâtului/decolteului?

O dată cu trecerea timpului, pielea produce mai puțin colagen, își pierde din fermitate, iar ridurile inestetice încep să apară, atât la nivelul feței, cât și al gâtului sau decolteului, lucru care creează un disconfort la nivel estetic.

Cum se efectuează procedura?

Procedura Collier Lines presupune injectarea cu acid hialuronic în zonele afectate, astfel încât ridurile fine să fie estompate, iar tu să te bucuri de o piele mai fermă, cu un aspect fresh și întinerit. Pentru a obține un efect cât mai frumos, dar și pentru confortul pacientului, procedura se efectuează cu un ac foarte fin sau cu canula atraumatică.

Cât durează?

Procedura în sine durează aproximativ 30 de minute și se realizează sub anestezie topică (cremă), astfel încât pe parcursul procedurii pacientul nu resimte nici un fel de durere sau disconfort. Efectele sunt vizibile imediat, iar remanența, conform producătorului, este de până la 9 luni, în funcție de organismul pacientului, dar și de stilul acestuia de viață.

Recomandări:

În funcție de necesitățile pacientului, medicul îi poate recomanda cantitatea de acid necesară pentru a obține cel mai bun rezultat. Mai mult, în urma consultației, în funcție de tipul dar și de adâncimea liniilor de la nivelul gâtului, medicul vă poate îndruma către procedura de estompare a ridurilor de pe gât cu fire PDO.

Pentru a menține rezultatul obținut în urma efectuării procedurii, puteți opta pentru câteva ședințe Mezoterapie sau PRP (Terapia Vampir)  pentru preîntâmpinarea apariției ridurilor și pentru a vă bucura de o piele mai luminoasă și mai fermă, timp îndelungat.

 


Prețul diferă in funcție de tipul acidului folosit.
 
230 – 270 € / zona

Dorești programare?