Ce este Mezoterapia cu Dermapen?

Zi de zi tenul nostru este supus la numeroși factori precum: soare puternic, praf, compușii chimici ai produselor cosmetice etc. Mezoterapia cu dermapen este procedura minim invazivă, care redă luminozitatea și fermitatea tenului. Rezultatele tratamentului încep să fie vizibile încă de la prima ședință. 

Procedura constă în micro-injecții cu un cocktail bazat pe acid hialuronic, vitamine, minerale, antioxidanți și aminoacizi, în stratul superficial al pielii. 

Ce beneficii are procedura?

Mezoterapia cu Dermapen este recomandată în cazul tratării:

  • cicatricilor post acneice,
  • petelor pigmentare,
  • porilor dilatați,
  • ridurilor fine, 

Tratamentul cu dermapen repară tenul din profunzime până la suprafață stimulând colagenul, datorită substanțelor active introduse printr-un stilou cu micro-ace (de unică folosință).

Cât durează?

Procedura în sine durează aproximativ 30 de minute, iar rezultatele încep să fie vizibile încă de la prima ședință.

 

Ce trebuie să știți?

Dispozitivul executa mii de micro-înțepături controlate, cu un puternic efect de reîntinerire asupra fibrelor de colagen și elastina, atât prin acțiunea mecanică, cât și prin introducerea substanțelor active direct în tegument (la nivelul pielii). 

În funcție de necesitățile și dorințele fiecărui pacient, în urma consultației, medicul îi va recomanda numărul necesar de ședințe, pentru a obține un rezultat optim!

 

Preț: 150€/750 lei