Header Chirurgia feselor

CHIRURGIA FESELOR

Swiss Clinics stă la dispoziția ta cu intervenții chirurgicale estetice la nivelul feselor, realizate de cei mai profesioniști medici esteticieni din România.

Dacă îți dorești o schimbare de look, o îmbunătățire sau, pur și simplu, o evidențiere a posteriorului tău, vino la Swiss Clinics! Noi ți-am pregătit oferte speciale la cele mai îndrăgite intervenții chirurgicale.

Așadar, în cadrul clinicii noastre de estetică, puteți regăsi unele dintre cele mai solicitate proceduri estetice din țară. Printre aceste proceduri se numără: Brazilian Butt Lift, lipofilling cu grăsime proprie, lifting brazilian cu fire de suspensie, augmentare fesieră cu implant siliconic.

Proceduri chirurgicale ale feselor la Swiss Clinics

Procedură implant fesier

Mărirea feselor cu implant fesier presupune plasarea unor produse artificiale în fese pentru mărirea zonei respective. Cunoscută sub denumirea de augmentare fesieră, această procedură a devenit din ce în ce mai populară în ultima vreme.

Mărire fese cu grăsime proprie

Mărirea feselor cu grăsime proprie este una dintre cele mai folosite proceduri chirurgicale. Se extrage grăsimea din zone unde aceasta nu este dorită și se injectează apoi în zona feselor, pentru a se îmbunătăți proporțiile întregului corp.

Ofertele lunii

ofertă bbl
ofertă implant fesier

Dorești programare?