Oxigenare celulara (perfuzabil)

REDA ORGANISMULUI ECHILIBRUL NATURAL CU AJUTORUL TERAPIEI CU OZON

Cum se realizeaza ozonoterapia?

Ozonoterapia sistemica, caci despre ea este vorba , se realizeaza cu ajutorul unui aparat special conceput in acest sens, care genereaza ozon din oxigen de puritate si concentratie ridicata. Cu ajutorul sau, este extrasa o cantitate de aproximativ 100 – 150 ml de sange de la pacient intr-un kit steril. Apoi, aparatul va adauga amestecul de ozon si oxigen in recipient, reintroducand ulterior sangele in organism prin acelasi kit care a ajutat la extragerea sa. Practic, toata procedura presupune doar o singura intepatura, durerea este minima, fara efecte secundare sau riscuri pentru pacient, si dureaza aproximativ 15–20 de minute.

Cat de des se face terapia cu ozon?

Autohemoterpia hiperbara se face, de regula, de 1 – 2 ori/ saptamana, dar in anumite situatii patologice ritmul administrarii poate fi zilnic.

Care sunt efectele secundare pe care le poate avea aceasta terapie?

Ozonoterapia nu are efecte secundare, fiind o procedura medicala complet sigura. Singurele riscuri care exista, independente de siguranta procedurii, sunt legate de tehnica administrarii in sine a ozonului si fragilitatea venelor, riscul in acest caz putand fi acela de spargere a venelor si de aparitie a unui hematom.

Beneficiile terapiei cu oxigen

Terapia cu oxigen ofera o varietate de beneficii persoanelor care au un nivel scazut al oxigenului din organism, indiferent de cauze.

Prin respectarea tratamentului si a masurilor speciale recomandate, dvs veti putea:

►sa tolerati mai bine eforturile zilnice: spalati, urcati scarile, sa gatiti, sa mergeti in parc cu nepotii, sa calatoriti, etc;

►sa reluati anumite activitati zilnice: cumparaturi, rude vizite etc ;

Terapia mareste oxigenul din sange si ofera beneficii esentiale pentru dvs

►Pacientii care au dificultati de respiratie la mers vor fi mai activi, contribuind astfel la imbunatatirea calitatii vietii si de multe ori chiar prelungind viata.

►Va simtiti mai putin obosit si aveti o respiratie mai buna

►Capacitate sporita de a va deplasa si de a va mentine o viata sociala activa

►Cresterea somnului si a calitatii vietii

►Imbunatatirea functiei cardiace

 

Ce contraindicatii are ozonoterapia?

Terapia cu ozon are o singura contraindicatie: favismul (deficitul de G6PDH). De asemenea, exista si alte cateva contraindicatii relative: hipertiroidia necontrolata (tireotoxicoza), HTA necontrolata, sarcina (in primele 3 luni), AVC hemoragic acut, stari hemoragice acute, trombocitopenii – in ultimele doua cazuri nu se administreaza AHTM.

Cum functioneaza ozonoterapia?

Este o terapie ce actioneaza sistemic prin introducerea in sange a unei cantitati si concentratii bine stabilite  de oxigen-ozon cu ajutorul unui aparat si un kit steril , patentat si dedicat special acestei terapii.

Terapia face un schimb de oxigen-ozon , astfel incat al 3-lea atom de oxigen-ozon este extrem de reactiv.

Acest atom se ataseaza de moleculele contaminate cum ar fi bacteriile si virusii, astfel structura lor chimica este schimbata o data ce intra in contact cu ozonul. Acest proces se numeste oxidare. Din acest acest principiu s-a rezultat faptul ca terapia oxigen-ozon nu afecteaza celulele sanatoase, astfel terapia cu oxigen-ozon sustine si intareste sistemul imunitar.

Oxigenare Celulara ( perfuzabil )

1 Sedinta – 100 Euro

Abonament 6 sedinte – 500 Euro